Apple’s WWDC dit jaar van 8 tot 12 juni 2009

Vandaag stuurde Apple een uitnodiging rond met de eerste details van de World Wide Developer Conference: het evenement vindt plaats van 8 tot 12 juni op de vertrouwde plek: het Moscone conferentiecentrum in San Francisco. Is dat de aankondiging van een nieuwe iPhone?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

WWDC uitnodigingEr is lange tijd gegokt wanneer Apple de WWDC zou organiseren: Apple Insider dacht 16 tot 22 juni zou zijn, Baltimore Sun gokte op 6 tot 12 juni en bleek het uiteindelijk bij het juiste eind te hebben, als je rekening houdt met een opbouwperiode van twee dagen. Vandaag stuurde Apple een uitnodiging rond met de eerste details: het evenement vindt plaats van 8 tot 12 juni op de vertrouwde plek: het Moscone conferentiecentrum in San Francisco.


Als je voor 24 april je ticket koopt bespaar je $300 en is de prijs $1295. Vorig jaar was WWDC volledig uitverkocht, dus als je wilt gaan loont het de moeite om haast te maken. WWDC staat voor Worldwide Developer Conference en is bedoeld voor ontwikkelaars die vijf dagen lang met hulp van 1.000 Apple-engineers bezig gaan met workshops, technische presentaties en 1-op-1 hulp bij het maken van applicaties voor Mac en iPhone. In de uitnodiging is een iPhone te zien, dus we verwachten dat er ook nog wel iets over de iPhone aangekondigd gaat worden: een nieuw toestel wellicht?

Wij hebben onze afspraak met onze vrienden van One More Thing voor de gezamenlijke liveblog in ieder geval al gemaakt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.