Gerucht: OtterBox-hoes van de iPhone 4S laat andere plek volumeknop zien

Er is een iPhone 4S-hardcase hoes gelekt van merk OtterBox dat zich specialiseert in extreme protection-hoezen. De volumeknoppen bevinden zich nu aan de rechter kant van het toestel.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 4S hoes in het kleinEr zijn al eerder hoezen van de vermeende iPhone 4S en iPhone 5 op het internet terecht gekomen, maar nu komt er nieuws van dit front uit onverwachte hoek. Jailbreaker Chronic lekt drie foto’s van de verpakking voor een iPhone 4S-hoes van het Amerikaanse OtterBox. Op de verpakking is duidelijk te zien dat het om de iPhone 4S gaat. Opvallend is dat de volumeknoppen op een beduidend andere plek zitten dan op huidige iPhones.


De volumeknoppen zitten volgens de OtterBox-hardcase op de rechterkant van de telefoon. De uitsparing daaronder lijkt te zijn gemaakt voor het sim-slot van de telefoon en ziet er te klein uit voor de 30-pins connector. OtterBox is vooral bekend van zijn cases die ‘extreme bescherming’ bieden. In dat licht is het waarschijnlijk dat de uitsparing voor de simkaart in werkelijkheid geen gat is, maar wordt bedekt door een klepje. Om diezelfde reden zit er vermoedelijk ook geen opening voor de 30 pins-connector.

Eerdere vermeende volgende generatie iPhone-hoezen kwamen uit China en waren vervaardigd naar aanleiding van de geruchten van de aankomende iPhone(s). OtterBox is echter een meer gevestigde naam in de industrie van smartphonecases.

Otterbox hardcase iPhone 4S

iPhone 4S hoes schuin van voren

OtterBox iPhone 4S hoes bewijs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.