iRoom iDock: gemotoriseerde muurhouder voor iPad en iPad 2

Bracketron heeft een muurhouder voor de iPad uitgebracht, waarmee je de iPad kunt vastzetten. Het gemotoriseerde accessoire is ook geschikt voor winkels en openbare ruimtes.

iroom-idockBracketron heeft een muurhouder voor de iPad uitgebracht, waarmee je je iPad aan de wand kunt bevestigen. Bijzonder eraan is dat het geheel draait op een motortje. De iPad is staand of liggend in de iRoom-houder te plaatsen. Een gepatenteerd motorsysteem opent en sluit de dock, zodat de iPad er niet zomaar uitgehaald kan worden. Daardoor is de iRoom-houder ook geschikt voor winkels en openbare ruimtes, waar de kans op diefstal groter is. De iRoom bevat ook ruimte om een stroomkabel en audiokabel aan te sluiten.


De metalen rand rondom de iPad is verkrijgbaar in drie kleuren: geborsteld aluminium, pianozwart (hoogglans) of opaalwit. Je kunt de kleur ook laten aanpassen, zodat de houder aansluit op de kleuren van je interieur. De nabijheidssensor en de automatische open- en sluitfuncties kunnen worden uitgeschakeld, als je dat wil.
iroom-idock-landscape
Verder is het mogelijk om een toetsenbordje of vingerafdruksysteem te integreren, zodat gebruikers kunnen makkelijker kunnen typen of gericht toegang krijgen tot het apparaat. Misschien ziet een luchtvaartmaatschappij het wel zitten om iPads op deze manier aan vliegtuigstoelen te bevestigen, maar toepassing in een showroom of wachtruimte ligt meer voor de hand. Bracketron maakt normaal gesproken autohouders voor smartphones en navigatiesystemen. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.

Meer info: Bracketron

https://www.youtube.com/watch?v=epF1su07nSI

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 september 2011 om 9:54
Categorie
Accessoires
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.