Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe iPhone pas in oktober’

Nieuwe geruchten wijzen er op dat de iPhone 5 niet in september, maar oktober in de winkels ligt. Bronnen dichtbij de productie hebben dit beweerd tegenover de website AllThingsD.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘Nieuwe iPhone pas in oktober’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 28 reacties

  1. Als iOS 5 maar niet wordt uitgesteld!

  2. Nog langer wachten?!

  3. Dat ze dan niet weg moeten gaan is redelijk logisch.
    Want natuurlijk is het dan nog steeds druk met de verkoop van de iPhone 5.
    Waarom zou Apple anders meer werknemers nodig hebben in de maand September?

  4. Dude iOS 5 heeft nog niet eens een lanceer datum. Hij komt in de herfst en de herfst duurt 3 maanden!! Dus het kan nog lang duren. (denk het niet maar kan wel)

  5. Tsja, als we het telkens een maandje opschuiven dan komen we vanzelf bij juli 2012! 🙂

  6. Lekker boeiend 😉 Het komt gewoon ergens dit jaar nog, zal mij een worst wezen of het begin september is, of in oktober november 😉

  7. @Bas: Hahahaha inderdaad

    OT: Vind het persoonlijk erg leuk om iGeruchten te lezen, maar dit wordt wel heeeeeeel erg koffiedik kijken hoor. Als ik nu eens ga roepen dat de iPhone 5 morgen wordt gelanceerd, zullen mensen het dan ook geloven?!

  8. Jullie hebben zeker niet opgelet.
    De iPhone 5 is gisteren gelanceerd!

  9. @iMarvin: Komt de iPhone 5 morgen al?!?!?!

    OT: Ik hoop dat de iPhone 5 snel komt! Mijn 4 is kapot, daardoor zit ik nu tijdelijk weer aan de iPhone 1st gen. Ik vind het zonde van mijn geld om nu nog een 4 te kopen, om straks de 5 weer te kopen.

  10. Ja ho eens even. Nu is het klaar met dat uitstellen. Zit al sinds begin juli 2009 met een 3GS. Mocht in maart 2011 al verlengen, maar “de nieuw iPhone komt toch wel in juli-aug” dus wachten. Toen werd het september, en nu oktober! Android is, voor mij, geen waardig alternatief, dus zal wel moeten wachten..

  11. @Jan: Echt niet, ik heb overal gekeken, maar hij wordt nog nergens te koop aangeboden.

  12. Origineel geplaatst door Hansie
    @Jan:Echt niet, ik heb overal gekeken, maar hij wordt nog nergens te koop aangeboden.

    Lol, ik hoop dat je een grapje maakt…

  13. Gerucht: iphone 5 komt in 2011
    Gerucht: iphone 6 komt in 2012
    Getucht: iph….. Lol

    Kan me voorstellen dat, indien je aan een nieuw toestel toe bent, je al deze geruchten blijt volgen. Ik heb echtersoms t gevoel dat ik me een rat waan in een soort psychologisch experiment…. Het ene geruvht wakkert sterkere geruchten aan en we blijven t allemaal lezen. Lol

  14. Agh, ik heb toch echt liever dat de iphone 5 wat later komt en er geen problemen zijn dan dat ze het afraffelen en dat je telkens een bug tegen komt!

  15. Vind het persoonlijk erg slecht van apple om geen duidelijkheid te creeeren! Dit duurt toch veelste lang!!.. 3gs Klanten die kunnen verlengen zullen nu sneller overstappen op android! Helemaal als straks blijkt wat die 5 moet gaan kosten……

  16. Dit is toch altijd al zo geweest, releasedatum juli en uiteindelijk eind van het jaar in Nederland te krijgen, ik hou er altijd rekening en komt me altijd goed uit met nieuwe ABO

  17. Origineel geplaatst door bart
    Als iOS 5 maar niet wordt uitgesteld!

    iOS 5 komt zeker NIET uit voor de nieuwe iPhone uit is.
    Dus als de Iphone uitgesteld word zal iOS 5 ook later komen.

  18. Als deze bronmeneer ook met argumenten komt zou ik ‘m misschien nog geloven.

  19. Origineel geplaatst door Hansie
    @Jan: Echt niet, ik heb overal gekeken, maar hij wordt nog nergens te koop aangeboden.

    Klopt, leveringsproblemen. kijk ff op marktplaats

  20. Joh denk allemaal eens gewoon na. Apple zelf zegt dat in september een grote productovergang komt. Één berichtje en iedereen is panisch omdaet er weer een vage roddel is.

    Denk eens gewoon na. Apple gaat voor een vage roddel.. en Apple slaat dit jaar niet over. Gekeken naar functies, specs e.d. moeten ze wel met een toestel op de proppen komen gezien de concurrentie.

  21. En daarom ben ik gelukkig al 2 maanden geleden op android over gestapt. Tot nu toe geen spijt gehad.

    Bij deze een oproep aan allen: STAP OVER!

  22. Hahaha ik denk dat het gewoon de iPad mini word !! ;P

  23. Haha, overstappen naar android, i don’t think so.
    Android is niet zo goed en ja ik heb al android toestel gehad, apple heeft meer apps,is overzichtelijker ook, eenvoudiger in gebruik en ga zo maar door.
    En ik heb zeker 1000 apps op iphone en ipad samen, da heeft me een fortuin gekost en neen, ik ga geen games gaan stelen, geen zin in, geen zin in een jailbreak.
    Ik ga nie nog eens dezelfde games enzo nog eens gaan aankopen op een android toestel.
    Als je een android toestel koopt, na 3-5maand is je smartphone al verouderd want dan hebben htc en samsung alweer eens 2-3 nieuwe en verbeterde modellen uitgebracht,ppfff. Ik heb dan liever een apple, hoef ik me in niks druk te maken ook omdat ik weet er maar 1 toestel per jaar uitkomt en waar ik altijd al tevreden van ben geweest.

  24. @Bastiaan: vandaar dat je nog hier te vinden bent, spijtoptant?

  25. Klopt broem
    Zit 2 jaar vast aan een toestel .
    Met apple weet ik zeker dat hun er alles aan doen dat ik makkelijk 2 jaar mijn toestel kan gebruiken . Met lg of htc samsung red ik dat niet .

  26. Iphone 5 is vandaag gelanceerd…

  27. @chippie:

    Nee hoor. Wil altijd wel op de hoogte blijven. 😉

  28. sowieso halen de meeste mensen om te beginnen al de release en de onthulling door elkaar… hij is gepland om onthult te worden in sept. bij de iphone 4 zat er nog 6 maanden tussen release en de onthulling… dus miss wordt het wel 2012… zie net op de zogenaamde iphone 5 pagina van kpn dat zij zelfs nog niks weten , lijkt me dat als ze wat weten dat ze dat toch wel als usp zouden gebruiken…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.