Reacties voor: Gerucht: ‘Nederlandse iPhone 6 gaat 829 euro kosten’

De iPhone 6 gaat volgens geruchten vanaf 829 euro kosten bij Nederlandse winkels. Dat blijkt uit prijsinformatie van een retailer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Haha. Ik mag toch hopen dat het niet deze richting gaat aannemen, want dan skip ik sowieso. En ik skip eigenlijk nooit.

    Je betaald dan gewoon meer dan een macbook. Verhoudingen vind ik dan niet helemaal realistisch meer.

    Ik geloof het niet.

  2. Laten we maar hopen dat ie er flink naast zit.

  3. Ik gok dan 1500 euro voor t 128gb 5,5inch model. Haha! Kom op zeg, ik geloof t niet.

  4. Nope… Nope nope nope… Not gonna happen…

  5. Dat is gewoon een grijze importprijs. Lekker in Duitsland in de rij staan en vervolgens met winst in Nederland verkopen.

  6. De prijs is trouwens helemaal niet met €100 omhoog geschoten met de introductie van de 5S. Voor mijn iPhone 5 had ik €670 betaald.

  7. Ik denk dat deze prijs dan zeker gaat over het 5.5 inch model.De 4.7 gaat gewoon 699 kosten (hoop ik).Als je naar andere A merken kijkt kosten de grotere schermen ook rond de 600-700 euro.Trouwens veel gekker moet het worden vind ik! Ik denk dat er anders(terecht) vele zullen afhaken.Kijk naar HTC is ook zeker de moeite waard!!!!

  8. Laten we maar eens rustig afwachten alvorens in stuipen te schieten…

  9. Ik hoop dat dit niet waar is! Als dit wel zo is, dan koop ik maar een 5S…

  10. Incl. iWatch?

  11. Ik denk dat €829 32gb zal zijn. Er was toch al een gerucht dat ze vanaf 32gb zouden starten en niet meer in 16gb zouden leveren?

  12. Deze prijzen lijken mij toch voor de 5,5 inch iPhone 6, anders zoud dit wel een heel radicaal nieuwe iPhone zijn. Maar dat heb ik er wel voor over.

  13. Al eerder was mijn gedachte voor de 5,5″ een prijs van €1099,-
    Deze prijs is als volgt opgebouwd;
    Op dit moment is mijn iPhone 5s 64gb namelijk €899,- Neem deze prijs als uitgangspunt. Dan wordt de iPhone 6 128gb namelijk 999,- (al is de komst niet zeker) en is mijn theorie dat de iPhone 6L 128gb (deze gb ben ik wel zeker van) €1099,-

    Als Apple voor het huidige top model €899,- durft te vragen. Dan durven ze voor het volgende top model ook wel €1099,- te vragen. Wie durf deze weddenschap met me aan te gaan?

  14. Eerst zien want voor een 16gb toestel is dit prijskaartje erover!

  15. Misschien met een “mooie” beats headphone er bij …

    Tot dusver nog weinig geruchten gehoord wat de invloed van de overname van beats op 9 september kan hebben.

    Nieuwe producten kunnen volgens mij ook uit die hoek komen, of is dat nog te vroeg?

  16. Geloof er niks van

  17. Volgens mij hebben ze nog teveel 5S-jes op de plank liggen en hopen ze dat dze due door de aso prijs van de iphone 6 eerst slijten.

    Ik zeg: ik ga voor een 5S

  18. Kreeg overigens vanmorgen mail van T-Mobile omtrent de nieuwe iPhone 6, ik kon aangeven om mail te ontvangen zodra je kan reserveren.

    Ik ga verlengen en lever m’n 5 in, krijg er 170 euro voor.

  19. Als die prijs werkelijkheid wordt dan is het einde Apple voor mij !

  20. @Vince: Kan je niet beter je 5 los verkopen via bijvoorbeeld marktplaats ofzo. Krijg je er waarschijnlijk nog het dubbele voor. Of je moet geen zin hebben in vreemde mensen over de vloer. €170 is namelijk wel bar weinig. Sommige mensen vragen dat zelfs nog voor hun iPhone 4.

  21. Ik snap nog steeds niet waarom geheugen per stap €100,- moet kosten

  22. Het zou geloofwaardiger zijn het prijzensysteem hetzelfde te houden alleen nu met een upgrade. Zou van der zotte zijn als de prijzen bij elke upgrade mee omhoog gaan. Er is een plafond dat mensen toch zullen afhaken. Hoe fanboy dan ook, als je het niet kan betalen dan zal je toch iets ander moeten zoeken en als andere fabrikanten dusdanig onder de prijs van Apple zitten dan kan ik mij een overstap wel voorstellen.
    Ben wel benieuwd hoe betrouwbaar dit gerucht is op basis van bovenstaande, iedereen kan roepen dat de info echt enorm betrouwbaar is.
    829, 929en 1029 euro voor een telefoon? Hoe duur is een MacBook? Ik vraag het me af. Persoonlijk hoop ik dat het dus “gewoon” 699, 799 en 899 euro blijft. Op zichzelf al belachelijke prijzen.

  23. Lijkt me niet verstandig, zo’n prijskaartje. Dan gaan Samsung en consorten flink profiteren, die hebben immers ook zo’n groot scherm en tegen veel aantrekkelijker prijzen.

    Ik hoop ook inderdaad dat er een instapmodel van de 6 blijft bestaan met een vergelijkbare prijs als nu bij de 5S, anders is m’n huidige 5 waarschijnlijk mijn laatste iPhone geweest. Niet dat dat een straf is, hij kan nog wel een paar jaar mee.

    En als die iPhone 6 nou nog mooi was….

  24. laten we het hopen van niet. Ik schakel dan over op de goedkoopste telefoon die ik kan vinden met degelijke standby tijd, whatsapp en een hotspot functie en gebruik mijn ipad wel. ergens moet je de grens trekken.

  25. @vince ik heb mijn iphone 5 verkocht voor 350 euro op marktplaats

  26. tja… die gekelderde aandelen moeten ergens weer door goedgemaakt worden….

    voor die prijs verwacht ik wel een ècht 24k gouden uitvoering
    werkelijk te zot!

  27. Zo duur?? Belachelijk man… Moet niet gekker worden met Apple!!!

  28. Tot nu toe zie ik echt niet 1 reden om mijn 5S te vervangen. Een mm dunner of een andere processor ??

    Ik zou niet weten wat er sneller zou moeten gaan maar dat wordt me vast in een reactie wel weer verteld..;)

  29. Origineel geplaatst door Marco
    Dat is gewoon een grijze importprijs. Lekker in Duitsland in de rij staan en vervolgens met winst in Nederland verkopen.

    Ja en jij denkt dat de verkoopprijzen na een nacht in de rij staan meevallen?? Je reactie slaat ook werkelijk nergens op.

  30. Origineel geplaatst door wiebstar
    @Vince: Kan je niet beter je 5 los verkopen via bijvoorbeeld marktplaats ofzo. Krijg je er waarschijnlijk nog het dubbele voor. Of je moet geen zin hebben in vreemde mensen over de vloer. €170 is namelijk wel bar weinig. Sommige mensen vragen dat zelfs nog voor hun iPhone 4.

    Zou ook nog kunnen ja, maar enige nadeel is dat accu niet meer 100% is. Trekt redelijk snel leeg. Ik kom trouwens wel in aanmerking voor dat programma om accu te vervangen. Dus nieuwe koper heeft dat voordeel wel.

  31. Krijg je dan een macbook air erbij :). Het is beter om maar gewoon af te wachten tot 9 september wat Apple aankondigd. Mocht Apple zulk absurd hoge bedragen gaan vragen, dan zullen de verkopen wel inzakken.

  32. Dan kan Apple beter bijna niks produceren en het einde aankondigen. Met de 5C hoopte iedereen op een Cheap model. De prijzen nog verder verhogen zou voor veel mensen weleens de druppel kunnen zijn.

    Ik deel het bedrag van dure aankopen door het aantal dagen dat ik het gebruik.
    Als dit waar is, ga ik kijken naar een Windows/Nokia. Android blijft een no-go! Daar heb ik al zoveel problemen en veiligheid issues van gezien…
    Later we hopen dat Apple de prijs juist heeft weten te verlagen en de winst uit de nieuwe producten gaat halen.

  33. Mensen mensen mensen…
    RUSTIG…

    Het is inderdaad dat de prijs van een iPhone ernstig duur is. Gelukkig ook… Want daar in tegen is de prijs van een 2e hands iPhone ook nog steeds duur. En wordt je heel goed beloond voor een 2e hands iPhone. Moet je voor het eerst instappen. Dan betaal je de volle mep en zijn die prijzen idd niet te doen.

    Maaaaaaaar… Door bijbetaling van €300,- heb ik elk jaar de nieuwste en vetste iPhone 64gb. Dat is €25,- per maand. En met mijn €29,95 Robinmobiel sim only abo en onbeperkt bellen. Is dat helemaal geen slechte deal. Hierdoor heb ik elk jaar de nieuwste iPhone met het grootste geheugen. Mijn advies; verkoop je telefoon nooit aan opkopers. Maar verkoop het aan de hoogste bieder op Marktplaats. Ik sta gewoon weer in de rij hoor!!! Krijg ik misschien ook nog een nieuw T-shirt van Iculture… Goed werk IC

    ;-))

  34. Zeker weten van niet. Apple gaat zichzelf niet uit de markt prijzen. De concurrentie is moordend. Natuurlijk zijn er zat mensen die ongeacht de prijs voor iPhone blijven kiezen maar dat is misschien 20% van de klanten. Een telefoon zo dicht tegen de 1000 euro grens: not gonna happen.

  35. @Gerben: Dat is nou es een goed uitgangspunt: je rekent uit wat het je per dag gaat kosten. Daarna kun je een grens aangeven. Ik vind het ook veel te duur voor iets dat maar een paar jaar meegaat. Hopelijk is het niet waar.

  36. 829 euro is *misschien* de prijs van de eventuele 5.5-inch versie… anders lijkt het me toch echt te hoog.

    Verder verdient die “100 euro naar boven schieten” claim over de iPhone 5s inderdaad wel een rectificatie volgens mij. De instapprijs ging als ik het goed heb wel 40 euro omhoog van €659 (iPhone 5) naar €699 (5s), maar dit was wellicht meer een wisselkoerscorrectie dan een echte prijsverhoging, want in de VS bleef de prijs gelijk op $699.

  37. Origineel geplaatst door Odo: 829 euro is *misschien* de prijs van de eventuele 5.5-inch versie… anders lijkt het me toch echt te hoog.

    Verder verdient die “100 euro naar boven schieten” claim over de iPhone 5s inderdaad wel een rectificatie volgens mij. De instapprijs ging als ik het goed heb wel 40 euro omhoog van €659 (iPhone 5) naar €699 (5s), maar dit was wellicht meer een wisselkoerscorrectie dan een echte prijsverhoging, want in de VS bleef de prijs gelijk op $699.

    Als de 6L 16gb €829,- zou gaan kosten. Dan gaat de 128gb variant €1129,- kosten.

  38. Ik zit er al langere tijd aan te denken over te gaan op Android. Zo revolutionair vind ik Apple niet meer sinds Jobs niet meer is… Helaas.

  39. Nou met dat geld koop ik liever een macbook en hou ik lekker me iphone 5.

    Zijn ze gek geworden bijna 1000 euro voor een telefoon.(mocht dit waar zijn)

  40. Ik heb net een android (Wiko Rainbow) gekocht voor 150€. Hij is inderdaad minder in specs en minder mooi. Maar hij is degelijk en voldoet ruim voor wat ik nodig heb. Ik vraag me steeds meer en meer af wat jullie allemaal meer doen met die veel te dure telefoon. Want de meeste van jullie hebben daarnaast ook nog eens een ipad (air) waarschijnlijk. Zolang de gek er zijn geld blijft aan geven zal apple (en samsung) de prijs niet verlagen

  41. Staat gewoon 699 op de website van Apple. Vanaf 26 sept.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.