Reacties voor: Gerucht: ‘Goedkope iPhone voor 250 euro, iPhone 4S/5 eind van de zomer’

BGR beweert dat Apple de iPhone 3GS in het assortiment houdt en dat er daarnaast een topmodel als iPhone 4S of 5 op de markt komt. Eind augustus vinden ze het meest geloofwaardig.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 40 reacties

  1. Ik heb van een betrouwbare bron te horen gekregen dat er helemaal geen iphone uitkomt. Nooit meer niet. Apple stopt ermee.

  2. Het meest geloofwaardige aan dit bericht vind ik dat laatste zinnetje

  3. Hahaha inderdaad Michel XD

    Zowiezo, een goedkope iPhone, dat zou betekenen dat er dus gedowngrade moet worden qua functies en/of hardware, dat lijkt me echt niet Apple’s stijl, dat ze daarvoor in de plaats de 3GS zouden verkopen klinkt logisch maar de dingen die de iPhone juist zogoed maken zitten er niet op! Denk aan: Retina Display, Video Camera etc

    Ik wacht het gewoon af 🙂

  4. Er kan wel waarheid inzitten in het bericht..
    Want de 3GS draait ook iOS5..
    is maar een idee..

  5. Nee, maar doordat die dingen er niet op zitten kunnen ze hem dus goedkoper maken.?

  6. De 3GS heeft zijn investering waarschijnlijk al dubbel en dwars opgeleverd. Dat betekent dat hij nu spotgoedkoop geproduceerd kan worden omdat alle productielijnen er nog zijn. Slim dus om die als instapmodel op de markt te brengen. Ik vraag me alleen af of het bij het imago en de strategie van Apple past.

  7. Bram, de 3G S heeft wel degelijk een videocamera. De 3G ondersteunde video’s niet ;-).

    En inderdaad, de 3G S draait ook iOS 5. Het hapert hier en daar, maar werkt verder prima.

  8. Ik denk gewoon dat de nieuwe iPod Touch een telefoon functie krijgt. En de iPhone 4 een upgrade. Zodat ze kunnen blijven concureren met android in het goedkopere segment.

  9. iPhone 3GS goedkoper model onmogelijk, nergens kun je nog een hoesje kopen voor de 3GS.
    Pff..

  10. De 3GS is nu ook wel behoorlijk op leeftijd hoor. Het meer en deel van de apps zullen haperen. Bovendien zullen de ontwikkelaars blij zijn als Apple de 3GS last vallen.
    Weg met die resolutie.

  11. @Christian:
    Echt niet? Ik heb vorige week nog een leuke gekocht bij ipodhoes.

  12. Origineel geplaatst door rob
    De 3GS is nu ook wel behoorlijk op leeftijd hoor. Het meer en deel van de apps zullen haperen.

    Noem er eens 1?
    Ik heb nog steeds een 3GS maar ik heb nog nooit problemen gehad…

  13. GeruchtenGeruchtenGeruchten!
    1st zien dan pas geloven!!!(maar HOPEN op een iPhone5 doe ik toch)

  14. Ik zou het serieus raar vinden als er een ‘goedkopere’ iPhone zou komen. Apple heeft zichzelf groot gemaakt door duurdere producten op de markt brengen die er gewoon stijlvol uitzien, en gewoon goed werken. En ik zou het raar vinden. Als de iPhone 4S/5 eind augustus zou uitkomen. De iPhone 4 is dan een jaar uit en als er geen grote veranderinen plaats vinden voorspel ik dat mensen bij hun iPhone 4 blijven.

  15. @Remco:

    Ja, denk jij dat?
    Hoe groot waren de veranderingen tussen 3g en 3gs dan? Of tussen 3gs & 4?
    Zo spectacluair waren die veranderingen niet, en toch verkopen ze er steeds weer meer dan de keer daarvoor.

  16. Ik hoopte eigenlijk dat als de iPhone 4S(5) er zou zijn, de iPhone 4 goedkoper zou worden ong. net zo duur als de 3GS. Dan neem ik gewoon een abonnement op de iPhone 4 en de 5 (4S) neem ik dan niet! Vind de prijzen altijd nogal duur van tegenwoordig:)

  17. Ik vind iphoneclub.nl leuk om te lezen maar kom op, maar van al Boy Genius Report z’n “geruchten” is gewoon 90% BS en blijkt later niet waar te zijn. Apple verkoopt de 3GS gewoon voor een goedkoper prijsje, klaar.

  18. Het enige wat Apple doet is de 3GS aanbieden voor iets minder, maar nog steeds heb je dan een volwaardige smartphone. Heb ook nog niks gezien dat niet goed draait op de 3GS hoor?

  19. Mijn 3 gs? Snoepje hoor. Tevreden, alles wordt ouder, ik ook. Als de 5 te duur wordt mogen ze em houden. Prima foto’s maken kan met een kleine Sony 16,1 mp voor 140 euro. Stop ik makkelijk weg. En een iPhone blijft een klein apparaatje met dito schermpje. Internetten doe ik echt met pc en niet/weinig op de iPhone. Veel te priegelig. De apps zijn top, zonder meer. Apple is voor mij nummer 1, zonder meer

  20. Heb ook nog en oude 3g die het nog perfect doet op 4.2.1 en geen enkele app hapert dus ja als backup niet verkeerd gebruik hem als wekker en ipod

  21. Even een kleine correctie voor degene die zeggen dat een 3Gs op iOS 5 draait, dat klopt natuurlijk niet… Een 3Gs draait niet op iOS 5, maar iOS 5 draait op een 3Gs 😛

    Ontopic: We zullen we zien… al die geruchten kunnen me wat 😉

  22. 350 dollar gaat kosten (omgerekend zo’n 250 euro) Ja dat wordt dus gewoon 350 euro

  23. Goedkopere iPhone is meer logisch.. High end markt is al voorzien en als ze de concurrentie aan willen gaan met Android moeten ze wel met een “goedkoper” alternatief komen. Maar dit soort berichten wordt je zelfs als Apple fan, moedeloos van, ti’s al sinds de 3G hetzelfde liedje met de geruchten.

  24. ik word er niet echt vrolijk van als ik 4GS ergens ziet staan en vooral op iphoneclub.nl

  25. Als jullie hier uitgaan van 250 euro dan wordt je zwaar misleidt. 350 dollar is 249.554367. Dit is echter nog zonder BTW. Voeg 19% BTW toe en je zit op 296.97 euro.

    Nou wilt Apple zoiezo al graag de prijzen 1:1 overnemen, maar vergeet niet dat er ook nog extra kosten bij komen (EU kosten, maar ook het verschepen). Het laagste wat je kan verwachten als dit al klopt is 324.90 euro. Maar ga maar gewoon uit van 350 euro.

  26. Origineel geplaatst door ProMac
    Even een kleine correctie voor degene die zeggen dat een 3Gs op iOS 5 draait, dat klopt natuurlijk niet… Een 3Gs draait niet op iOS 5, maar iOS 5 draait op een 3Gs Ontopic: We zullen we zien… al die geruchten kunnen me wat

    Zeker weten? Als je de zin hebt:

    “Jan slaat Piet”

    Dan betekent dit niet per se dat Jan de persoon is die Piet slaat. Het kan ook betekenen dat Piet de persoon is die Jan slaat 😉

  27. Origineel geplaatst door appieh: De apps zijn top, zonder meer. Apple is voor mij nummer 1, zonder meer

    Een heldere kijk heb jij op het geheel. Zonder meer.

  28. Origineel geplaatst door Simon
    Origineel geplaatst door ProMacEven een kleine correctie voor degene die zeggen dat een 3Gs op iOS 5 draait, dat klopt natuurlijk niet… Een 3Gs draait niet op iOS 5, maar iOS 5 draait op een 3Gs Ontopic: We zullen we zien… al die geruchten kunnen me watZeker weten? Als je de zin hebt:“Jan slaat Piet”Dan betekent dit niet per se dat Jan de persoon is die Piet slaat. Het kan ook betekenen dat Piet de persoon is die Jan slaat

    … je zegt dat jan piet slaat, en niet dat piet jan slaat. Wat een rare conclusie gebaseerd op niks.

  29. @Remco: Was bij de 3G en 3GS toch ook zo? De 3GS was exact hetzelfde aan de buitenkant (muv “iPhone” op de achterkant; bij de 3GS is dit glimmend). De 3GS was enkel hardwarematig wat geüpgraded. Toch waren er genoeg mensen, zoals ik en kennissen van mij, die hun 3G “inruilden” voor een 3GS. Dus bij de “4S” (als ‘t een upgrade wordt ipv nieuw model) zullen ook wel weer genoeg mensen dit doen. Ik denk overigens dat ik hem hoogstwaarschijnlijk skip, vond dat de 3GS de minste toegevoegde waarde had van al mijn iPhones (alle modellen).

  30. Laat maar komen die nieuwe iPhone. Ben al weer uitgekeken op de iPhone4 🙂

  31. als die er maar op 25 maart is dan kan ik contract verlengen maar ben nog steeds teverede met 3gs dus van mij hoeft het niet eens:P

  32. @Cristhian: ik heb een 3gs en kom om in de hoesjes…ebay heeft er nog honderden 🙂

  33. Origineel geplaatst door JamalIk denk gewoon dat de nieuwe iPod Touch een telefoon functie krijgt. En de iPhone 4 een upgrade. Zodat ze kunnen blijven concureren met android in het goedkopere segment.

    De iPod Touch voorzien van een GSM chip lijkt mij inderdaad ook dé manier om een goede en goedkope iPhone te produceren.
    De 3G/GS loopt wat betreft schermresolutie behoorlijk achter op al het Androidgeweld daar waar de iPod Touch juist voorop loopt met het Retina display.

    Maar goed, als ze nog magazijnen vol hebben liggen met 3GS onderdelen dan proberen ze deze natuurlijk eerst te slijten.

  34. @Simon:

    Euh, nee hoor. Jan slaat Piet betekent dat Piet wordt geslagen door Jan. Het kan niet betekenen dat Piet degene is die Jan slaat.

  35. Dat van die budget-iphone geloof ik niet zo. Ik denk dat de 3GS gewoon niet meer verkocht wordt en dat de iphone 4 in prijs wordt verlaagd. Het is niet des Apple om een product aan te bieden dat al behoorlijk achterloopt op de concurrentie. Dat hebben ze ook helemaal niet nodig. iPhone 4 + iPhone 4S/5 lijkt me voldoende aanbod. Als je wilt beknibbelen is juist een Samsung of HTC met android geschikter. De iPhone 4 kan die concurrentie voorlopig nog aan. Schermresolutie en gebruikerservaring is tot op heden immers onovertroffen. Apple kan dan met de nieuwe iPhone een nieuwe benchmark stellen, welke de andere fabrikanten dan weer kunnen kopieren 😛 Die zitten nu toch af te wachten waar Apple mee komt. Zo is het altijd gegaan.

  36. alles draait op de zelfde ios, dus hoezo uitgekeken op de iphone 4?

  37. @freewheeler:

    @ mezelf :p En ik bedoel niet te zeggen dat Android cheapass is ofzo, maar ze bieden in die prijscategorie gewoon meer dan een iPhone 3GS imo. Dus ik denk dat Apple daar weinig te zoeken heeft.

  38. Ik sprak net iemand van KPN die mij vertelde dat het nog minstens 8 maanden duurt voordat de nieuwe iPhone uitkomt in Nederland en te gebruiken is ivm 4G-netwerk, hoe zit dit precies?
    Ik denk aan verkooppraat.

  39. @1105: Ik denk dat ‘iemand van KPN’ een enorme roeptoeter is. Hoe kan hij/zij dat nou weten? Apple houdt alles angstvallig geheim. Ze hebben de iPhone 5/4S nog niet eens aangekondigd. Zo’n nobody bij de KPN weet echt niet wanneer de nieuwe iPhone in NL is, laat staan of deze al voor het 4G netwerk klaar zal zijn.

  40. @freewheeler: Het ging hier om een telefonisch verkoper van KPN/Hi. Mijn abbo loopt eind van de maand af, en volgens deze meneer is het niet slim om nu te gaan wachten op de nieuwe iPhone. Hij beweert tevens dat het nog zeker 2 jaar duurt voordat er een 4G-netwerk is opgezet in Nederland.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.