Gerucht: Apple onthult op 17 oktober iPad mini (update)

Volgens een gerucht van Fortune gaat Apple op 10 oktober de media uitnodigen voor een event rondom de iPad mini. De iPad mini zou dan rond 2 november in de winkel kunnen liggen, ruim op tijd voor de feestdagen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad mini plaatjeVolgens Fortune zal Apple op 10 oktober uitnodigingen sturen voor een iPad mini-evenement. Het event zelf zou dan een week of anderhalve week later. zijn. De verspreider van het gerucht is een belangrijke Apple-investeerder, die het van meerdere bronnen zou hebben gehoord. Apple zou momenteel bezig zijn om voorbereidingen te treffen voor het evenement. De bron die niet met naam genoemd wil worden, beweert dat de geruchten over een kleinere iPad een kern van waarheid bevatten.

Of het apparaat ook de iPad mini gaat heten is nog ongewis, maar over de afmetingen lijkt de geruchtenmachine het wel eens: de kleinere tablet krijgt een 7,85 inch scherm. Als de media op 10 oktober een uitnodiging krijgen voor een evenement, dan zou dit ongeveer een week later kunnen plaatsvinden, bijvoorbeeld op 17 oktober. De iPad mini zou dan bijvoorbeeld vanaf vrijdag 2 november in de winkel liggen, afgaande op het schema dat Apple volgde bij eerdere productintroducties. Als de iPad begin november verkrijgbaar is dat ruim op tijd om mee te profiteren van de kerstverkopen.

Update: Volgens het Japanse blog Macotakara is de iPad mini inmiddels in productie gegaan in Brazilië. Het wordt gebouwd door het Taiwanese bedrijf Foxconn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2012, 9:14
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, event, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.