Reacties voor: Gerucht: aankondiging ringtones op speciaal Apple-evenement

Apple gaat op 9 september mogelijk kant en klare ringtones aankondigen, zo heeft een bron aan CNET verteld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Tot wel $3 voor een Ringtone? Ongeloofelijk dat mensen dat betalen. Net als die Jamba ringtone rotzooi die je op TV ziet, daar trapt toch hopelijk niemand in?!

  2. Origineel geplaatst door Bas R
    Tot wel $3 voor een Ringtone? Ongeloofelijk dat mensen dat betalen. Net als die Jamba ringtone rotzooi die je op TV ziet, daar trapt toch hopelijk niemand in?!

    Via Jamba zou ik het zelf ook nooit doen, ik vertrouw die lui voor geen meter!

    Ik geloof ook niet dat Apple voor 3 euro een ringtone verkocht krijgt. Als een los nummer in de store 99 cent kost, dan lijkt me 79 cent voor een ringtone toch wel de max. Meer zou ik er in ieder geval niet voor overhebben!

    We gaan het zien 🙂

  3. Als een ringtone 79 cent kost in de iTunes-store, en met het zelfde gemak te kopen en gebruiken is zoals dat ook bij de muziek en apps werk, dan kan dit idd nog wel eens een flink succes gaan worden. Dan kunnen gebruikers eindelijk ringtones kopen zonder zich te moeten abonneren op duistere Jamba-achtige-diensten.

  4. Ik maak al tijden mijn eigen ringtones via iTunes. Voor 79 cent koop ik liever een leuk programmaatje in de store. Waarom zou je gaan betalen voor ringtones???

  5. Ik begrijp nooit wat voor een mensen er zoveel voor betalen, helemaal zoals hierboven gezegd vooral jamba etc. Hoe naif moet je zijn om daar in te trappen? Ik denk dat Apple alleen een kans maakt als de ringtones niet veel meer dan 15 cent gaan kosten.

    Ik zeg: Audiko.net.

  6. Ik begrijp ECHT NIET waarom mensen ringtones KOPEN 😛 Het is zooo simpel om zelf ringtones te maken, vooral van muziek nummers 😛

  7. Ik snap ook niet waarom mensen ringtones kopen. De prijs staat ook in geen enkele verhouding. Waarom €3 betalen voor 15 seconden muziek van een nummer terwijl je voor €0,99 het hele nummer kunt kopen?

  8. Over ringtones gesproken, weet iemand een website waar ik leuke kan vinden?

  9. Omdat er toch echt heel veel ‘luie’ mensen zijn die kant en klare ringtones willen downloaden en gebruiken. En dat zijn er veel hoor, getuige de omzetcijfers van de huidige fabricanten. Indien de prijs redelijk is kan dit een goudmijntje voor Apple worden.

    Origineel geplaatst door Dvdkroft
    Ik snap ook niet waarom mensen ringtones kopen. De prijs staat ook in geen enkele verhouding. Waarom €3 betalen voor 15 seconden muziek van een nummer terwijl je voor €0,99 het hele nummer kunt kopen?

  10. ja maar er staat tot 3 dollar dus tot er is gewoon een onderzoek gehouden en mensen zeggen dan dat is gewoon maximaal maarja ringtones kun je lekker zelf maken en dat itunes is gezakt met de omzet is logisch iedereen download tegenwoordig

  11. Ringtones maak ik idd ook lekker zelf, is origineler dan al die standaard jamba zooi, maar misschien nog een software-update erbij zodat we de toontjes van nieuwe sms en email ook kunnen veranderen… dat zou ik leuker vinden.

  12. Vind het raar dat hier nog een cent mee te verdienen valt.
    Ik ging er al lang van uit dat iedereen ze ondertussen zelf maakt.
    wel lachwekkend dat apple dit soort service aanbied terwijl het simpel is om in itunes zelf je beltonen aan te maken (niet met DRM beveiligde bestanden wel te verstaan).

    Even begin- en -eindtijd aanpassen naargelang het fragment dat je wil, AAC versie van dat stukje aanmaken;even map itunes openen en bestandje zoeken;bestandnaam veranderen naar M4r;dubbelklikken….voila!

  13. @Kevin voor de meeste mensen klinkt dat erg moeilijk en een hoop werk. Even een ringtone inkorten is leuk, maar ja daar moet je dan wel weer het programma voor hebben.

    Zelf vond ik laatst het freeware programma Ringtone converter Die alles in 1 keer automatisch voor je regelt. mp3 in, eenvoudig inkorten en effectjes toevoegen en ringtone out, direct in je itunes te vinden.

  14. Waarom niet gewoon MP3’s als ringtone laten gebruiken? Nokia kan het wel.

  15. Op zedge.net staan ook zat ringtones. Ik heb alleen nog steeds Marimba ingesteld.

  16. Ah, Ringtones! Kan ik gelijk ff een vraagje stellen: Via de podcast Macmost had ik wat ringtones gevonden. Deze staan ook in mijn beltonen lijstje in iTunes, er word bij synchroniseren ook gezegd dat deze meegesynct worden, maar ik kan die ringtones dus mooooi niet vinden op mijn iPhone, uiteindelijk….
    Dus: ik doe iets vaut….Anybody?

  17. Zou het prettiger vinden als Apple een aanpassing maakt zodat je ook je eigen e-mail tonen kunt kiezen.

  18. Ik maak mijn 30 sec. ringtones met iRing (gratis app) en mijn eigen MP3-s. Dit progje zet ze gelijk in de iTunes bibliotheek.

  19. Wat is er mis met de trilstand?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.