TomTom: carkit in oktober beschikbaar

TomTom heeft via de FAQ op haar Engelse website over de iPhone-applicatie, laten weten dat de langverwachte carkit in oktober beschikbaar zal zijn. De carkit was eigenlijk gepland voor deze zomer, maar TomTom laat weten dat het wat extra weken heeft genomen om de ‘hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor dit innovatieve product’. Op de […]
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

tomtom iphone carkitTomTom heeft via de FAQ op haar Engelse website over de iPhone-applicatie, laten weten dat de langverwachte carkit in oktober beschikbaar zal zijn. De carkit was eigenlijk gepland voor deze zomer, maar TomTom laat weten dat het wat extra weken heeft genomen om de ‘hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor dit innovatieve product’.
Op de Nederlandse FAQ-pagina is nog geen nadere info te vinden over de release, maar vermoedelijk zal deze snel volgen.

Er wordt nog steeds geen informatie gegeven over de te verwachten prijs. Op de Engelse website is het volgende te lezen:

The TomTom car kit availability was originally planned for this summer. But we have decided to take some extra weeks in order to deliver the highest quality on this innovative product. So, the car kit will become available this October.

Tipgever: Falco

Inmiddels is via de Duitse website iPhone-Ticker bekend geworden dat Navigon in oktober ook met een eigen carkit komt. Deze carkit heeft geen GPS-module zoals bij TomTom wel het geval is. De kit zal rond de 50 40 euro gaan kosten (Tipgevers: John en Marcel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:01
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerpen carkit, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.