Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe 6,1-inch iPhone ook met dual-sim, prijs vanaf 550 dollar’

De nieuwe 6,1-inch iPhone die in september verschijnt, krijgt volgens Ming-Chi Kuo ook een variant met dual-sim. Qua prijs wist de analist ook een voorspelling te geven, die iets lager uit komt dan eerder gedacht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Dan ga ik wederom overwegen toch te upgraden, ook al had ik me voorgenomen met de X 2 jaar te gaan doen. Dual sim maakt veel dingen zoveel makkelijker. Maar ik moet het eerst echt zien voor ik het geloof.

  2. Gaat het om 550 dollar excl BTW? Dan vind ik het namelijk wel een hele mooie prijs. Zeker als hij hier dan rond de 750 euro in de winkel komt te liggen.

  3. Voor die prijs overweeg ik misschien ook wel te upgraden

  4. Speciaal voor de chinese markt.

  5. De Nederlandse providers zullen nooit de dual Sim nemen als er ook een enkele Sim is.
    Ik verwacht dat dit in meerdere landen zal zijn, en lijkt me ook onwaarschijnlijk omdat Apple altijd plannen heeft gehad voor de e-sim.

  6. Ga sowieso upgraden, originele jubileum X gaat terug in de doos. Dan wacht ik 10 jaar rustig af.

  7. Apple heeft een jaar of 2 geleden de NL prijzen aangepast vanwege de lage wisselkoers. Inmiddels is de euro weer flink sterker geworden, waardoor het sympathiek zou zijn als de prijzen weer een beetje bijgesteld worden.

  8. Normaal koop ik elk jaar het nieuwste met de hoogst aantal geheugen als me nieuwe toestel. Voor de duo Sim zou ik een uitzondering maken. Maak niet uit welk toestel het wordt ik koop direct de duo Sim toestel. Al is het alleen maar om mijn vervloekte werk toestel (een Afghaanse Sam Bung) toestel te kunnen inleveren. En verder te werken met 1 toestel.

    Het lijk me dan wel ideaal als ik een app als whatsapp dubbel te kan installeren. Op dit moment heb ik al me apps op 1 hoofd pagina staan. En die ene pagina bestaat uit allemaal mappen met categorieën van apps. Ik hoef alleen een 2 pagina samen te stellen met de apps voor mijn werk. Waardoor ik met 1 swipe in me privé domein of me werk domein zit.

    Maar verder lijkt het me ook ideaal in het buitenland. Een locale Sim te zetten vooral voor internet ontvangst maar nog steeds bereikbaar te zijn op je eigen nummer.

    Nooit meer opstap met een dubbel toestel. Heerlijk.

  9. @Jose: Ik heb 2 iphones werk en prive en vind het heerlijk, altijd met 2 telefoons op stap na het werk geweldig.
    Als ik thuis komt gaat die telefoon de kast in, en alleen nog maar prive zaken geen werk meer.

    Ik doe wel IT beheer en als iemand problemen heeft met ze laptop pech, de volgende ochtend ben ik er weer.
    Ik heb zo vaak whatsappjes gehad of telefoontjes/mailtjes na werk tijd, echter heeft organisatie besloten dat ik niet stand-by hoeft te staan(Dus ook voor monteurs met storingsdienst hebben pech als laptop stuk is, gelukkig gebeurt dat niet snel of bellen ze andere collega).
    Dus als ik om 5 uur weg ga staat de telefoon direct op niet storen, en gaat er weer af de volgende ochtend om 8 uur :).

  10. Dual sim is handig. Maar dan moet ook whatsapp werken op 2 nummers tegelijk….

  11. Bedenk eens waarom het zo lang heeft geduurd voordat Apple met een dual- sim komt.

    Het gaat stukken beter werken en makkelijker worden dan bij de andere fabrikanten!

  12. Wacht al effe op duo Sim, maar een nog groter toestel dan m’n huidige X vind ik weer niets. Had voor deze al gepland om’m aan m’n dochter te geven

  13. Ik zeg het op voorhand maar weer. Dat is EX Tax!!

  14. Dual sim is een prachtige toevoeging, maar alleen als ze er ook slimme acties aan verbinden.
    Dus app’s de mogelijkheid geven om op twee nummers los van elkaar te kunnen functioneren (bijvoorbeeld voor whatsapp), heel eenvoudig je zakelijke nummer uitzetten voor buiten kantoortijden.

    Als ze dat er niet bij-in bouwen dan is het ‘t net niet in mijn optiek. Het zal waarschijnlijk wel dit laatste zijn…

  15. @Vincent: Helemaal met je eens. Als er geen dubbele whatsapp geïnstalleerd kan worden. Of bijv internet bundel van de ene Sim en tegelijkertijd bellen en bereikbaar zijn met de andere Sim. Dan zal duo Sim geen echte meer waarden hebben.

  16. Geloof ik niet dat een nieuwe iPhone zo goedkoop gaat uitkomen ,de prijzen van Apple kennende.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.