Reacties voor: Geohot toont jailbreak op iPhone OS 4.0 beta 1 (jailbreak)

Via de populaire microblog Twitter heeft Geohot een afbeelding publiek gemaakt waarop te zien is dat zijn toekomstige jailbreak-tool ook werkt op iPhone OS 4.0 beta 1.
Paul Pols -

Reacties: 68 reacties

  1. Genius.

  2. GeoGOD, GeoGOD, GeoGOD!

  3. Hopelijk wachten ze tot de nieuwe iphone er is. Ik ben namelijk van plan die te halen 🙂 Ter vervanging van mijn 2G iPod Touch en N97 mini 🙂

    Heb 4.0 op iPod staan, ziet er goed uit.

    Even een vraagje. Kan je iPhones (bij de release) gewoon in de Apple Store in de US kopen en via iTunes activeren of moet je daar een abbo afsluiten?

  4. wel duidelijk een iphone 3G (dus geen 3GS)

  5. @bram Beirens: hoe kom je daar aan? (ben je wel of geen developper?)

  6. Nice want ik mis wel me jailbreak op 4.0. Zonder five icon dock en sbsettings voelt me iphone echt leeg aan

  7. Kan niet wachten! Ik moet die jailbreak hebben van 3.1.3 3GS! Zonder Jailbreak is Iphone echt maar voor een tiende benut van wat hij werkelijk kan! en het is ook nog is Untethered! Dus niet meer bang zijn voor die lage batterij haha!

  8. Origineel geplaatst door r
    wel duidelijk een iphone 3G (dus geen 3GS)

    En aan welk feit zie jij dit, want de compas app kan ook gewoon op de ander pagina staan. En voor zover ik weet is het niet mogelijk om met beta 4.0 op de 3g een springboard achtergrond in te stellen, ( ik heb 4.0 op dit moment draaien.

    Het lijkt mij logischer dat het een 3gs is omdat de contact app, op de tweede pagina staat, dit betekend dat de eerste pagina vol is, en daar dus een compass app op staat.

  9. Fw 4.0 is toch nog niet verkrijgbaar behalve voor de developers ?

  10. Als 3.1.3 op de nieuwe 3gs straks te jailbraken is betekent dat dan ook dat je de baseband kunt downgraden of staat dat net zoals een unlock los van de jailbreak?

  11. kan niet meer wachten !!! … na het crash van me iphone 3gs 3.1.2.. moest ik update naar 3.1.3 .. GEOHOT!!!!! WORK IT BABY!!

  12. Geohot is ook lekker bezig de afgelopen tijd. Eerst de nieuwe versie PS3, daarna 3.1.3 unthetered, daarna iPad en nu OS 4.0 Beta. Respect voor die gozer

  13. @fokke:

    Bij de 3G staat default de contactpersonen app op de 2e pagina. Dit terwijl er toch ruimte (nog voor 1 app) is op de 1e pagina.

  14. Ik vraag me af hoe die ninja gozer weet dat geo de jb eind van de maand uitbrengt. Ik zal in iedergeval niet weer upgraden naar 4.0 teveel buggs en apps die niet comp. Ermee zijn geef mij
    Maar hem op 3.1.3 🙂

  15. whaaaah, super 😀 Kan niet wachten! Ik ken ’em niet, maar toch hou ik van ’em! Haha.

    Origineel geplaatst door FectionNL
    GeoGOD, GeoGOD, GeoGOD!

    INDERDAAD 😀

  16. Ik hoop dat apple multitasking onmogelijk wanneer men zijn iphone heeft gejailbraked word beetje zat van die geohot

  17. Meteen multitasken enablen op oudere toestellen 😀

    Origineel geplaatst door musti
    Ik hoop dat apple multitasking onmogelijk wanneer men zijn iphone heeft gejailbraked word beetje zat van die geohot

    Dan krijgen we nog meer nieuws van hem

  18. @fokke: ik zie geen procenten bij de batterij

  19. @r die kun je gewoon disablen via de instellingen. Heb ik ook op de 3gs

  20. Hij moet eigenlijk wachten tot 4.0 officieel uit is, nu heeft apple de kans het lek te dichten voor de publieke release van 4.0

  21. @musti:
    Waar slaat dat nou weer op. Geohot is vele uren bezig met dit soort dingen. Als het dan uiteindelijk lukt, geeft hij het gratis weg! Hij zal vast donaties krijgen, maar daar verplicht hij niemand toe. Hij doet dit dus gewoon om de andere mensen te helpen. Of ben je gewoon jaloers dat hij dit wel kan en jij niet? Niemand verplicht je ergens toe om te jailbreaken, maar mensen zoals mij is deze gast echt super, ik kan echt niet meer zonder jailbreak.

  22. Wat ik wel stom vind van hem, maar zelf leuk (OS 4 beta jailbreak hebbe!!!!), is dat hij het (misschien) deze maand al uitbrengt. Dan zal Apple, waarschijnlijk, meteen het lek dichten. En zitten we van de zomer weer allemaal te janken dat we geen jailbreak hebben. Beter is wel dat er nu meerdere exploits zijn gevonden, waardoor ze met final OS 4.0 wel weer meteen een jailbreak hebben

  23. @r: daar heb je een punt, maar dit kan je makkelijk uitzetten, en de achtergrond en de contact aplicatie op de tweede pagina duiden toch echt op een 3gs. En ik denk dat geohot toch redelijk wat geld hier mee heeft verdiend, en dat hij echt wel het laatste model iphone heeft.

  24. Origineel geplaatst door fokke
    .Het lijkt mij logischer dat het een 3gs is omdat de contact app, op de tweede pagina staat, dit betekend dat de eerste pagina vol is, en daar dus een compass app op staat.

    Fout, bij de 3G staat de contact app ook op het 2de scherm, ook als het eerste niet volstaat. Op deze foto kan met dus niet zien of het een 3G of 3GS is…

  25. @r: Op de 3G staat toch ook de contact applicatie op de 2e pagina???

    Batterij percentage staat op de 3GS standaard uit.
    Je kan het aan dat plaatje helemaal niet zeggen

  26. Aan al diegene die twijfelen:

    het is wel degelijk een 3GS, want op een 3G kan je GEEN achtergrond instellen, enkel op je lockscreen.

    En ja, ook op mijn 3G stond het contact icoon op de 2de pagina.
    Maar daar mag je toch helemaal niet op voortgaan. Je zet je iconen toch waar je zelf wilt.

  27. Origineel geplaatst door musti
    Ik hoop dat apple multitasking onmogelijk wanneer men zijn iphone heeft gejailbraked word beetje zat van die geohot

    Ik wordt mensen die gaan zeiken op anderen, maar dan niet eens de tijd nemen om even hun Nederlands te checken als ze aan het zeiken zijn zat.

  28. …om even hun Nederlands te checken als ze aan het zeiken zijn zat….

    En dat is wel goed Nederlands?? ; )

  29. Kan niet wachten op OS 4.0 en zal hem, ook al is 4.0 veel beter, toch nog jailbreaken. Al is het maar om kleine dingen als SBSettings en die Icon resizer (wat naar mijn mening veel mooier is).

  30. Yes!!! Hij is de beste !!! Kan niet w8en!!! Ä°k mis alles 😉

  31. Yaay
    Aanbid geogod! Nu kan me oom zijn 3gs en ikmijn ipod touch 3.1.3 jben

  32. Goed nieuws! Ik zie namelijk nog genoeg redenen om te jailbreaken. Alleen de five icon dock is al reden genoeg. Daarnaast nog stacks (om meer dan 12 apps in een folder te plaatsen), notifier (simpel maar reuzehandig) en SBSettings. Er zijn veel mensen die denken dat met de komst van OS 4.0 het jailbreaken voorbij zal zijn, maar ik denk dat er nog genoeg mensen zijn die wel een reden hebben om te jailbreaken.

  33. Hij mag zijn Jailbreak voor 3.1.3 wel is uitbrengen die untethered is voor alle iphone’s en ipod touche’s heb zo mijn twijfels.

  34. Helemaal super GeoGod, kan ook nier wachten 4.0. is erg stabiel bij mij. Maar mis wel een aantal progjes.

  35. Ik ben blij dát er een jailbreak is, maar hoop dat wel dat deze geen andere problemen oplevert… bij eerdere jailbreaks was het namelijk wel eens zo dat de YouTube app het niet meer deed of dat WiFi ineens slecht werkte. Hopelijk niet het geval bij deze.

    En inderdaad, wat Martijn Hendrikx al zegt: ik wil heel graag NU een (untethered) jailbreak, maar er is dan een kans dat Apple het jailbreaken van de volgende FW onmogelijk maakt… :S
    Lastig 😛

  36. Origineel geplaatst door dannyy
    @musti:
    Waar slaat dat nou weer op. Geohot is vele uren bezig met dit soort dingen. Als het dan uiteindelijk lukt, geeft hij het gratis weg! Hij zal vast donaties krijgen, maar daar verplicht hij niemand toe. Hij doet dit dus gewoon om de andere mensen te helpen. Of ben je gewoon jaloers dat hij dit wel kan en jij niet? Niemand verplicht je ergens toe om te jailbreaken, maar mensen zoals mij is deze gast echt super, ik kan echt niet meer zonder jailbreak.

    Je vergeet in je betoog even te vermelden dat wat geohot doet gewoon illegaal is. Hou jij ook een betoog voor een crimineel (zo van: die heeft heel veel tijd moeten besteden aan voorbereiden van een kraak enz.)? Prima dat jij jailbreakt, maar laat iemand als musti dan ook gewoon zijn mening houden.

    Ik vind dat hele jailbreaken ook maar niets, maar dat is dan weer mijn mening 😉

  37. @Gerardus89

    In Nederland is jailbreaken niet illegaal.

  38. Geohot4president

  39. We lezen steeds dat de iphone’s, ipads gejailbreaked worden. Maar ze geven geen concreet datum wanneer ze het gaan releasen. Volgens mij moeten we allemaal wachten tot de nieuwe iphone beschikbaar is. Hij wilt dat iphone 4g op dag 1 te jailbreaken is.

    Maar ik kan ook fout zitten.

  40. Fijne gozer 🙂

  41. Origineel geplaatst door Bomans
    @Gerardus89 In Nederland is jailbreaken niet illegaal.

    dat begrijpen die soorten mensen niet
    jailbreak = niet illegaal
    gekraakte apps = wel illegaal
    zijn Gerardus89 & musti nu mee?

  42. Schuilt dan niet het gevaar dat Apple de firmware gauw verandert als je nu al laat weten dat ze te hacken is?

  43. voor de mensen die het over de 2de pagina hebben… op de foto zie je al de 3de pagina…. dat zie je aan de 3 bolletjes net boven het dock

  44. @r: hoe zie jij zo duidelijk het verschil?

  45. @Bomans: Geohot werkt met Apple producten, en zal ook de SDK hebben, en dan heeft hij al heel vaak een EULA en dergelijke moeten accepteren, en daar zal vast in staan dat wat hij doet niet mag (ook al weet ik het niet, want ik lees die voorwaarden nooit :P). Dus hij is in ieder geval illegaal bezig, de mensen die de jailbreak dan uitvoeren misschien niet..

  46. Origineel geplaatst door FectionNL
    GeoGOD, GeoGOD, GeoGOD!

    Helaas heeft hij dat zelf behoorlijk in de gaten. Hij doet goed werk, maar het is wel een beetje een arrogant mannetje. “got this one too” klinkt al een beetje “Ik heb het em weer ff geflikt.” Waarom hij ook een plaatje van zichzelf bij het jailbreaken met blackra1n op je iPhone/iPod Touch tovert is me ook een raadsel. Tuurlijk mag je wel eer van je werk, maar hij komt me een beetje ‘cocky’ over.

  47. Pure genius. Respect !

  48. @Zwaul:
    de afbeelding toont wel de 2e pagina, het eerste ‘bolletje’ is het spotlight icoon

  49. Origineel geplaatst door Zwaul
    voor de mensen die het over de 2de pagina hebben… op de foto zie je al de 3de pagina…. dat zie je aan de 3 bolletjes net boven het dock

    Is wel de 2e pagina, dat eerste ‘bolletje’ is namelijk een loep.. oftewel de zoekfunctie

  50. En zo hoort het!

  51. Geohot is niet een beetje arrogant maar heel arrogant maar zolang hij zijn werk goed doet heb ik daar geen problemen me

  52. Wie zegt dat dit niet gewoon een iphone op 3.1.2 is?
    Mijn OS 4.0 thema ziet er ook zo uit. Vind het apart dat iedereen dit direct gelooft…

  53. Geweldig, maar nog niet uitgeven!!! Apple kan zo het lek dichten en misschien wel hardware aan de nieuwe iPhone toevoegen waardoor jailbreaken onmogelijk wordt!

  54. Never ending story!! Volgende week een upgrade van beta OS 4.0!? Wie weet…. 🙂

  55. Wat staat blackra1n er cute op ;$ haha vind het wel weer prachtig hoe die het voor elkaar krijgt keer op keer.

  56. Goed nieuws!

  57. Ik hoor een paar van jullie zeggen dat het een 3gs moet zijn want hij heeft een afbeelding op zijn sprinboard staan. Dit is standaart bij de 3gs toch ook niet mogelijk? Allen via winterboard na het jailbreaken of ben ik nu zo mis?
    Ok zelf dus al gevonden dat dit blijkbaar de standaart achtergrond is in 4.0
    My Bad

    LeClair

  58. @yves: Klopt dat het standaard niet zo is in de nieuwe os wel.
    En winterboard is tevens te verbergen via instellingen.

  59. Origineel geplaatst door Gerardus89
    Origineel geplaatst door dannyy@musti: Waar slaat dat nou weer op. Geohot is vele uren bezig met dit soort dingen. Als het dan uiteindelijk lukt, geeft hij het gratis weg! Hij zal vast donaties krijgen, maar daar verplicht hij niemand toe. Hij doet dit dus gewoon om de andere mensen te helpen. Of ben je gewoon jaloers dat hij dit wel kan en jij niet? Niemand verplicht je ergens toe om te jailbreaken, maar mensen zoals mij is deze gast echt super, ik kan echt niet meer zonder jailbreak.Je vergeet in je betoog even te vermelden dat wat geohot doet gewoon illegaal is. Hou jij ook een betoog voor een crimineel (zo van: die heeft heel veel tijd moeten besteden aan voorbereiden van een kraak enz.)? Prima dat jij jailbreakt, maar laat iemand als musti dan ook gewoon zijn mening houden.Ik vind dat hele jailbreaken ook maar niets, maar dat is dan weer mijn mening

    Sinds wanneer is dit illegaal?

  60. @r: van een website gehaald en door iemand op een forum met een dev account laten activeren.

    Er was volgens mij ook een mogelijkheid om de ipsw te extracten en een string met ofzo te wissen en vervolgens op de iphone te laden. Maar vind het niet zo direct terug op internet, ook niet zeker of het werkt

  61. Kan je eigenlijk jailbreak en toch gewoon de Apple store blijven gebruiken? Ik heb namelijk een iPhone 3G met iPhoneOS 4 beta 1 op maar ik wil hierop multi-tasken en daarvoor zou ik die jail-breaken.

    Weet iemand een antwoord?

    Ja, je kunt gewoon de App Store blijven gebruiken.

  62. Heb ik een apparaat gekocht van 680 euro, en dan mag ik niet zelf beslissen wat ik hierop installeer, maar ben ik gebonden aan de regels die apple heeft opgesteld.

    Jailbreaken illegaal? *rolt over de grond van het lachen*

  63. Weet er iemand waar ik die wallpaper uit die foto kan vinden ? 🙂

  64. Geohot is gewoon geniaal, hij mag dus best een beetje naast z’n schoenen lopen. Niet jailbreaken = jezelf tekort doen.

  65. GeoHot is echt geniaal, ik hoop dat de jailbreak snel uitgebracht wordt, want ik heb nu iphone os 4.0 beta maar ik zou ook best willen multitasken en een afbeeldingen achter mijn icoontjes willen zien;)

  66. @ief: oohja, en mensen maar zeggen dat het scherm nog kleiner moet. tnx!

  67. op een 3G kan je wel een achtergrond instellen hoor.
    Wel een jailbreak hebben

  68. Kan ik nu dan ook mijn 3Gs (oude bootrom) 3.1.2. die gejailbreaked is met blackra1n updaten naar iOS4 en dan weer jailbreaken met Blackra1n? En waar vind ik de nieuwe Blackra1n?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.