Geohot toont jailbreak op iPhone OS 4.0 beta 1 (jailbreak)

Via de populaire microblog Twitter heeft Geohot een afbeelding publiek gemaakt waarop te zien is dat zijn toekomstige jailbreak-tool ook werkt op iPhone OS 4.0 beta 1.

Via de populaire microblog Twitter heeft Geohot een afbeelding publiek gemaakt waarop te zien is dat zijn toekomstige jailbreak-tool ook werkt op iPhone OS 4.0 beta 1. Eerder toonde MuscleNerd van het iPhone Dev Team een jailbreak voor de recent aangekondigde versie van het besturingssysteem.

De uitleg van Geohot bij de afbeelding was bijzonder summier:

got this one too — http://yfrog.com/esorcqpj

De nieuwe exploit van Geohot, die zoals het er nu naar uit ziet op zowel firmware 3.1.3, 3.2 en 4.0 beta 1 op élke iPhone, iPod Touch en iPad werkt, zal volgens @p0sixninja voor het eind van de maand voor het grote publiek beschikbaar worden gemaakt. Het is niet duidelijk of Geohot de jailbreak-tool weer onder de naam blackra1n uit zal brengen. Het feit dat op de afbeeldingen die Geohot publiek heeft gemaakt een aangepast versie van blackra1n is te zien, voorspelt wél dat het jailbreaken waarschijnlijk weer zeer eenvoudig zal worden voor gebruikers.

Meer informatie over het recente jailbreaknieuws kun je vinden in ons artikel De ene jailbreak is de andere niet: het laatste nieuws op een rij

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2010, 20:05
Categorie Jailbreak
Onderwerpen blackra1n, cydia, geohot, iphone os 4, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.