Genoeg concurrentie voor iPhone tijdens de kerst

Volgens een artikel in de Financial Times krijgt de iPhone een moeilijke kerst, tussen toestellen die bijna allemaal gratis zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

O2 iPhoneDe Financial Times keek alvast vooruit naar de kerstdagen en concludeerde dat de Europese consument een ongeëvenaarde keuze uit mobiele telefoons heeft. Mobiele operators die de iPhone (nog) niet kunnen aanbieden proberen met toestellen van Sony Ericsson, Nokia en Samsung de consument over de streep te trekken.


De toestellen van Sony Ericsson zijn volgens M:Metrics het meest populair in Europa en de nieuwe modellen die vóór de kerst uitkomen zijn goedkoper en sneller dan de iPhone. De iPhone zal moeite hebben om in prijs te concurreren: op de website van O2, die de iPhone in het Verenigd Koninkrijk gaat aanbieden, zijn 16 van de 18 toestellen gratis verkrijgbaar. Geen enkele telefoon kost meer dan £90, terwijl klanten voor de iPhone £269 moeten betalen. Het artikel in de Financial Times noemt ook de nieuwe 8GB-versie van de Nokia N95 en de Samsung F-700 als mogelijke concurrenten.

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 oktober 2012 om 17:08
Onderwerp
Categorie
iDevices

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.