Nokia N98 heeft alles wat iPhone niet heeft

De Nokia N98 is met z'n 7,2 megapixel camera met Carl Zeiss-lens, HSDPA en extra grafische processor de Apple iPhone op alle punten de baas. Een aanrader! De vraag is alleen wanneer 'ie komt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Nokia N98 concept telefoonEn dan bedoelen we: GPS, HSDPA, een extra grafische 3D-processor en een 7,2 megapixel camera met Carl Zeiss-lens, vijfmaal optische zoom een 20x digitale zoom. Videofilmen met een resolutie van 720 x 576 pixels kan uiteraard ook en het 3,5 inch grote scherm kan 16,7 miljoen kleuren tonen.

Het scherm van de Nokia N98 heeft ook een veel grotere resolutie dan de iPhone: 640 x 480 pixels. Aan de voorkant zit nog een extra camera voor videogesprekken en als we de specificaties van de Nokia N98 uit deze Franse bron mogen geloven draait het toestel op Symbian S70 3rd Edition.

Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn; en dat is het ook. De Nokia N98 is slechts een conceptmodel, eigenlijk een aangepaste versie van de Nokia 8600 (Luna), bedacht door Lewandowski Yann. Wat ons betreft het eerste toestel uit de Nokia-stal die echt de iPhone van de kaart kan vegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 17:09
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.