Reacties voor: Niantic ontkent dat Pokémon Go voor Apple Watch is geannuleerd

Niantic ontkent geruchten dat Pokémon Go voor de Apple Watch in de ijskast staat. De app zou nog steeds in ontwikkeling zijn, maar de beloofde deadline van 31 december komt wel snel dichterbij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Pff voor niks mn apple watch gekocht;-)

  2. Niet echt serieus van Niantic…

  3. Jammer, ik zat er eigenlijk wel op te wachten. Speel Pokémon bijna nooit omdat ik wel meer te doen heb, maar dat horloge heb ik toch altijd om. Kon ik eindelijk wat eitjes uit laten komen.

  4. ?? Waarom wil je dat spel op een postzegel?

  5. Dat Apple hun een moment heeft gegeven in hun Keynote. Als je zoiets presenteert verwacht je toch een soort van contract vanuit Apple… Dat ze dit niet meer door ontwikkelen is echt wel jammer..

  6. Not amused

  7. Zeker om eerst wat geld binnen te halen met de armband! … tja. Zou hetzelfde hebben gedaan. Maar ik wil graag applewatch app!!!!

  8. Gloeiende…..😡!!!

  9. Lekker dan! Hier heb ik echt naar uitgekeken!

  10. @Marc: Om handelingen in het spel te verrichten zonder steeds je iPhone vast te hoeven houden.
    Bijvoorbeeld tijdens het autorijden ballen plukken met één druk op de knop:)

  11. Hoe komt dit bericht nou uiteindelijk in de wereld? Kennelijk allemaal weer gebaseerd op een ‘van horen zeggen’ verhaal wat nergens op gebaseerd is of van één enkele support medewerker die maar wat roept (en daar hebben meer bedrijven last van). Had toch wel een stuk chiquer geweest als een journalist dat meteen even gechecked had bij Niantic.

  12. Netjes herschreven Gonny, cahapeau. Daar kunnen de conculega’s nog wat van leren.

  13. Het grappige is dat hun probleem zit in het feit dat ze maar nieuwe functies blijven toevoegen, maar totaal niet luisteren naar de community of de bestaande issues oplossen.
    Er wordt een nieuw radar systeem doorheen geduwd wat nog slechter functioneert dan het oude systeem, zeker als je de pokestops ver uit je buurt hebt zitten. Dit terwijl de playerbase al lang en breed aangegeven heeft dat het niet gaat werken voor hen die weinig stops in de buurt hebben
    En ondertussen schoffelen ze alle bestaande pokemaps onderuit. Pokemon vangen is nu nagenoeg onhaalbaar of je moet er random tegenaan lopen.

    Daarnaast wordt al vanaf het begin vd game niks gedaan met de reports die men stuurt hoe vaak je het ook invult.

    Uiterst jammer dit 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.