Goat Simulator voor iPhone en iPad

Maf spelletje Goat Simulator is Apple’s gratis App van de Week

Ga op oorlogspad en richt zoveel mogelijk schade aan als...een geit. Het gekke spelletje Goat Simulator is deze week uitgeroepen tot Apple's gratis App van de Week. Je downloadt het de komende dagen gratis in de App Store.

Goat Simulator voor iPhone en iPadAls je tussen het spelen van Super Mario Run even iets anders wilt spelen, dan is Apple’s gratis App van de Week misschien leuk om te proberen. Deze week is dat het spelletje Goat Simulator (link) waarin je als geit op oorlogspad gaat. Goat Simulator is geschikt voor iPhone en iPad. Tot volgende week donderdag download je het gratis in de App Store.

Goat Simulator voor iPhone en iPad

Het spel behoeft eigenlijk weinig uitleg. Je speelt een geit en het doel is zoveel mogelijk verwoesting aan te richten als mogelijk is. Het spel wordt vaak vergeleken met klassieke skating-spellen. Het grote verschil is dat je nu geen skateboard hebt, maar een geit. Maar alleen een enkele geit spelen wordt natuurlijk al snel saai, dus je hebt de keuze uit allerlei verschillende ‘geiten’, zoals de classy goat (een pinguïn), een geit met een jet pack of een geit uitgedost in het pak van Spiderman. Met een in-app aankoop (€2,99) ontgrendel je nog meer (niet-bestaande) geitensoorten zoals een ‘hitchiker’-geit, ‘repulsive’-geit of robotgeit.

Gratis iMessage stickerpakket
Aan zelfspot overigens geen gebrek bij de makers van Goat Simulator. Ze vinden het zelf een stom spel en adviseren om je geld er niet aan uit te geven. Goed dat je het spel nu dan gratis kan downloaden. Ook zonder de in-app aankopen is het leuk genoeg om te spelen. Ben je na het spelen helemaal verknocht aan geiten en wil je dat met anderen delen? Dat kan. Sinds de laatste update bevat het spel ook een gratis iMessage-stickerpakket met al je favoriete geitenkarakters uit het spel. Die update introduceerde ook een winterthema. Goat Simulator vereist minimaal een iPhone 4S, iPad 2 of iPod touch van de 5e generatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2016, 9:10
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.