Reacties voor: Geen Netflix-series bij Apple’s streamingdienst

De komende tv-dienst van Apple zal geen films en series van Netflix gaan vertonen. CEO Reed Hastings heeft dat officieel bevestigd. Echt verrassend is het niet, aangezien beide diensten concurrent van elkaar zijn.

Reacties: 11 reacties

  1. Jammer, maar volkomen te begrijpen. Netflix heeft al een groot bereik en is op verschillende manieren te benaderen. Ze hebben Apple niet perse nodig. Ik ben wel benieuwd met welke content Apple gaat komen. Vooralsnog heb ik genoeg aan mijn KPN + Netflix combi.

  2. Het zou mooi zijn als blijkt dat Apple Disney heeft weten te strikken Dan hebben ze gelijk behoorlijk wat content naast hun eigen producties.

  3. Origineel geplaatst door Robin M.
    Het zou mooi zijn als blijkt dat Apple Disney heeft weten te strikken Dan hebben ze gelijk behoorlijk wat content naast hun eigen producties.

    Ik denk dat dit wel het geval is. De verwevenheid tussen beide bedrijven gaat al ver terug, niet voor niets dat Disney characters exclusief als Apple watchface zijn te gebruiken of kijk eens naar de Clips app van Apple. Zoveel Disney wat er standaard in zit. Het zou me verbazen als er geen combi zou zijn.

  4. Not holding my breath. De vraag is: hoelang gaan we hierop moeten wachten ? Ik zit momenteel bij Netflix en ik ben niet zinnes om te veranderen of om meerdere abbonnementen te betalen. Zeker niet als ze dan nog eens overlappen in content.

  5. @Ade: zo ver ik het weet werken ze niet samen.

  6. Origineel geplaatst door iCrazy
    @Ade: zo ver ik het weet werken ze niet samen.

    Naar mijn weten inderdaad niet, hoewel het wèl een beetje logisch zou zijn gezien geschiedenis van Steve Jobs en Pixar. (Jobs had aandeel in Pixar, maar Apple corp. niet) Disney is voornemens om onafhankelijke streamingsdienst te uitbrengen. Het wordt een jaar van nieuwe streamingsdiensten. Ik ben benieuwd hoe we eind 2019 ervoor staan met de video-abonnementen.

  7. Zou er dan ook een alles in 1 pakket komen? Bijv. inclusief Apple music, Icloud opslag en Apple Video? Dat zou heel interessant kunnen worden indien de prijs redelijk is.

  8. Ik ben er 100% zeker van dat de Disney content bij Apple te zien zal zijn.
    Maar ik zou ernstig verbaasd zijn als dit onder het pakket “Gratis bij Apple producten” zou vallen. Gewoon bijbetalen natuurlijk!

  9. Videoland & Netflix Apple moet goed zn best doen willen ze mij daar wegkrijgen.

  10. Concurenten van elkaar😅🤣😂 dat mocht Apple willen. Bij lange na niet is de pulp van Apple te vergelijken met Netflix. Oke daar zit ook soms pulp tussen maar het aanbod is zo groot dat dit in het niet valt.

  11. @Robin: Ja idd, en olifanten kunnen vliegen? Apple kies voor money en niet voor gemak en service voor hun klanten. Voorbeeld het droevige icloud gebeuren, bedragen waar je een floppydisk inhoud mee krijgt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.