Reacties voor: Gebruik een Lightning-kabel als armband

Een lederen armband op Kickstarter verbergt een Lightning-kabel voor je iPhone. Je hebt hierdoor altijd een kabel bij de hand.
Lees het complete artikel → Gebruik een Lightning-kabel als armband
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Laatst bij de Hema een extra lange Lightning-kabel gekocht, geschikt voor iPhone/iPad staat op de verpakking maar dat kan je wel vergeten. De devices geven meteen aan dat de kabel niet zal werken. Natuurlijk kan je hem niet meer terug brengen wat de verpakking is dan al open. Als je zo’n armband koopt moet je ook maar afwachten of ie werkt. Nou kost due kabel van de Hema maar 14,- dus daar kom je wel overheen maar de prijs van de armband is mij het risico niet waard!

  2. Haha wat een joekel van een armband. Niet echt praktisch.

  3. @Ashcat: De kabel zou “MFI approved” zijn.

  4. Idee is leuk. Uitvoering slecht.

  5. Afgezien van de reactie hierboven vind ik deze armband wél erg mooi. Bij vergelijkbare producten was het óf heel duidelijk een oplaadkabel om je arm gebonden óf meer gericht op vrouwen. Deze uitvoering is wat neutraler. Nu nog bedenken of ik zwart of redleather wil. Zwart is misschien iets té neutraal 🙂

  6. Ik vind het wel leuk bedacht.

  7. @Ashcat: Ik heb een extra lange kabel voor 4 euro gekocht en ze zijn nog steeds 4 euro. Hij doet het ook nog eens prima met 5s en 6.

  8. @Ashcat: Natuurlijk kun je de kabel nog wel terug brengen naar de Hema. Je hebt recht op een werkend product.
    Dit is een technisch defect niet veroorzaakt door jezelf, dus gewoon niet weg gaan voordat ze met een oplossing komen.

  9. @Ashcat: Hema kost de kabel 4 euro! Werkt prima met Iphone 5

  10. En wanneer komen ze met een armband waar je je laptop in kan verbergen of en lader? want zonder een van die dingen kun je wel 10 kabels bij je hebben maar kun je nog steeds niets laden. Beetje jammer dit .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.