Lightning armband leer

Gebruik een Lightning-kabel als armband

Een lederen armband op Kickstarter verbergt een Lightning-kabel voor je iPhone. Je hebt hierdoor altijd een kabel bij de hand.

Lightning armband leerHet kan zo handig zijn: neem een Lightning-kabel met je mee, en je kunt de iPhone overal met een usb-poort opladen. Dan moet je alleen wel bereid zijn die opgerolde kabel in je broekzak te stoppen, of om een tas mee te dragen. Een Kickstarter-project biedt een stijlvol alternatief in de vorm van een armband.

In deze lederen armband zit een usb-kabel voor je iPhone of iPad verborgen. Haal hem van je pols af en je kunt snel even je iDevice opladen. De aansluitpoorten zitten aan de uiteinden van de armband verstopt, waardoor je alleen ziet dat het een Lightning-kabel is zodra je hem losmaakt.

De Lightning-armband doet een beetje denken aan de QBracelet die we in augustus besproken. Deze alternatieve armband bevat niet alleen een Lightning-aansluiting voor je iPhone, maar ook een accu om hem mee op te laden. De naamloze armband die nu op Kickstarter staat is wat minimalistischer: dit is alleen een simpele kabel, verborgen in een lederen polsband. Dat zie je ook terug in de prijs: de QBracelet kostte maar liefst 80 euro, terwijl de armbandkabel voor 27 euro wordt aangeboden. Dat is zonder de 6 euro aan verzendkosten. Overigens vind je in veel winkels op het moment al vrij goedkope usb-armbanden, maar het merendeel hiervan functioneert als usb-stick.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2014, 18:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.