Reacties voor: Gebruik een draadloos toetsenbord met BTstack Keyboard (jailbreak)

De BTstack Keyboard van Matthias Ringwald zorgt ervoor dat je eindelijk een draadloos toetsenbord via Bluetooth met je iPhone of iPod Touch kunt verbinden. Deze combinatie is bijvoorbeeld handig als je van huis bent en je iPhone of iPod touch wilt gebruiken om langere e-mails te kunnen typen of notities te kunnen maken
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Ik gebruik gewoon Veency icm Chicken of the vnz (Mac) en dat werkt prima!

  2. Interessante ontwikkeling op zich, al zal ik niet snel met een toetsenbord rondhuppelen, maar ik ben eigenlijk veel meer geinteresseerd in het koppelen van mijn GPS ontvanger via BT.

  3. Origineel geplaatst door avdvee
    Interessante ontwikkeling op zich, al zal ik niet snel met een toetsenbord rondhuppelen, maar ik ben eigenlijk veel meer geinteresseerd in het koppelen van mijn GPS ontvanger via BT.

    Kan al.

    Zie: https://www.iculture.nl/36447/officiele-release-van-roqybt-iphone-met-bluetooth-gps-koppelen-jailbreak/

  4. Zeer interessant dit, als het ook werkt op de originele iPhone zal ik hem waarschijnlijk wel gaan gebruiken 🙂

  5. Nu nog een muis en een verbeterde tvout en je touch of iPhone is als desktop vervanger in te zetten…

  6. Alleen Demo te vinden in repository?
    ik vind hem nergens

  7. @avdvee: dan moet je even terugzoeken in de artikelen hier of op het forum want dat kan al namelijk.

    Zal zelf ook niet zo snel met een toetsenbord rondlopen mja

  8. Ik kan de betaalde versie niet vinden in cydia store. Als ik zoek op keyboard Driver vind ik wel de gratis versie. Deze werkt top met mijn Apple wireless keyboard overigens!

  9. Ik moet zeggen het kan handig zijn.
    Maar als je bijvoorbeeld spellen speelt i.c.m. een wkeyboard kan je dan wel wsad e.d. gebruiken voor bv nova? dat moet toch ook in de applicatie geprogrammeerd zijn?

  10. @jiggi: waarschijnlijk is BigBoss even niet bereikbaar voor je of iets dergelijks, hij staat namelijk wel in de repo.

  11. n het configuratiescherm kun je kiezen voor vier type layouts van het toetsenbord: Engels (Verenigde Staten), Frans, Duits (Duitsland) en Duits (Zwitserland).

    dat is nou jammer…

    ik wil United States Dvorak

    hopelijk gaat die er nog komen. het ziet er nu in ieder geval naar uit dat ik een nieuw toetsenbord ga kopen (de bedrade heb ik al), voor bij mijn iPhone. ik kan ook blind tikken op qwerty

  12. Dit is voor mij de reden om te jailbreaken (samen met bluetooth opengooien voor de polaroid pogo printer =D)

  13. Kan iemand me zeggen waar ik Keyboard Driver vind want hij is niet te vinden in de repository alleen in de Bigboss de demo te vinden? zou graag willen weten waar het bestand naar toe is?

  14. Mijn repo is upgedate en het bestand is niet te vinden alleen de demo

    Origineel geplaatst door Paul Durden
    @jiggi: waarschijnlijk is BigBoss even niet bereikbaar voor je of iets dergelijks, hij staat namelijk wel in de repo.

  15. @jiggi: ik heb het even voor je uitgezocht en.. de applicatie heeft een naamswijziging gehad en heet nu BTstack Keyboard.

  16. is dit een door iphoneclub gemaakte review of is dit gemaakt naar aanleiding van de gegevens van hun website? ik vind dit namelijk wel een uitkomst.

  17. Ik heb de demo geprobeerd met mijn bluetooth mac toetsenbord. Het is wel leuk maar weet niet of ik er nou wel 5 euro voor over heb. Het is jammer dat je met die demo niet gewoon in alle apps kan testen met maximaal 10 pogingen ofzo

  18. thanks dude :p@Paul Durden:

  19. Origineel geplaatst door Majestic
    Ik heb de demo geprobeerd met mijn bluetooth mac toetsenbord. Het is wel leuk maar weet niet of ik er nou wel 5 euro voor over heb. Het is jammer dat je met die demo niet gewoon in alle apps kan testen met maximaal 10 pogingen ofzo

    dank je wel daarvoor. ik wil namelijk het bluetooth mac toetsenbord gaan kopen, als iemand deze applicatie echt gaat testen. (geen zin om 70 euro voor een toetsenbord te betalen en 5 euro voor de software om erachter te komen dat het niet werkt, zou nogal zonde zijn)

  20. Werkt heel leuk, getest met een Apple Wireless Keyboard. Alleen shortcuts zoals CMD+A (select all) werkt (nog) niet, backspace etc werken wel.

  21. ja maar dat is de demo de BTstack keyboard werkt op alle apps namelijk@Arawn:

  22. @kD: Die RoqyBT werkt uitstekend op mijn iPhone 2G!

  23. Het werkt gewoon goed, ik gebruik het met de Wireless Keyboard van Apple. Ik zou het echt perfect vinden wanneer het virtueel toetsenbord weg is wanneer je iPhone met een toetsenbord is verbonden.

  24. Ik heb vanmiddag mijn iPhone (3gs 3.1.2) gejailbreakt om gebruik te kunnen maken van BTstack Keyboard en het werkt helemaal goed met mijn Adapt bluetooth keyboardje 😉

  25. vraagje .. weet iemand hoe je je iphone op je macscherm kunt weergeven ? :p

  26. @Robin: Ja hoor, je moet Screensplitr installeren via Cydia (je telefoon moet dus gejailbreakt zijn) en dan download je DemoGod (even googlen). Die combi does the trick.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.