Gebruik een sidebar op je iPhone/iPod touch met Dock (jailbreak)

Dock is een applicatie voor de iPhone en iPod touch die vergelijkbaar is met Dock op Mac OSX, waarbij je achtegrondprocessen kunt beheren, shortcuts kunt plaatsen en gebruiken en snel kunt wisselen tussen applicaties.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Dock is een applicatie voor de iPhone en iPod touch die vergelijkbaar is met Dock op Mac OSX, waarbij je achtergrondprocessen kunt beheren, shortcuts kunt plaatsen en gebruiken en snel kunt wisselen tussen applicaties. Je kunt zelf kiezen hoe je de dock wilt activeren; door twee keer op de statusbar te tikken of door een slide beweging omhoog vanuit de linker- of rechterhoek. Je kunt Dock ook buiten Springboard gebruiken, alleen niet binnen het menu Instellingen.

In de onderstaande afbeelding kun je zien hoe je Dock op de iPhone of iPod touch gebruikt. De applicatie heeft een eigen icoon op Springboard waarmee je de instellingen van de applicatie kunt wijzigen. Als je QuickDo geïnstalleerd hebt, kun je de applicatie ook met behulp van een QuickDo-beweging starten. Het tikken op de statusbar is naast de slide beweging over de statusbar voor SBSettings te gebruiken. Om gebruik te maken van Dock heb je MobileSubstrate nodig.

Dock is voor $4.99 te downloaden via de repository van iSpazio. Je kunt de applicatie drie dagen gratis proberen voordat deze geactiveerd moet worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:53
Categorie Jailbreak
Onderwerpen dock, jailbreak, springboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.