iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Appvent Calendar sluit kerstactie af met Plushed-wedstrijd

De Appvent Calendar organiseert op de voorlaatste dag een wedstrijd waarmee je $200 aan iTunes-tegoed kunt winnen. Je moet hiervoor een vijandig spelkarakter voor de game Plushed van organisator Blacksmith Games verzinnen.

plushed wedstrijdOp de voorlaatste dag van de Appvent Calendar 2009 biedt organisator Blacksmith Games niet opnieuw een gratis game aan, maar een wedstrijd. Daarmee kun je een iTunes Gift Card van $200 voor de Amerikaanse iTunes Store winnen (logisch, want het is onmogelijk voor Blacksmith om de Gift Card in tientallen landen te kopen). De opdracht is om een schets, ontwerp of beschrijving te maken van een boosaardig karakter voor de game Plushed. Plushed is een recent gelanceerde platformgame voor de iPhone met meer dan 20 grappige karakters. In een sprookjeswereld moet je een prinses redden die in een vervloekt koninkrijk is terechtgekomen.

Je moet over behekste velden en door angstaanwekkende kastelen om de prinses te redden. Eigenlijk is de AppventCalendar gisteren officieel afgelopen, omdat er morgen geen aanbiedingen mogelijk zijn. iTunes Connect, de backoffice-omgeving voor ontwikkelaars is vanaf vandaag namelijk gesloten (tot en met 28 december).

plushed

Mocht je een Amerikaans iTunes-account hebben en willen meedoen aan de wedstrijd, dan kun je je inzending sturen naar contest [at] appventcalendar.com. Afbeeldingen mogen in jpg-, png- of gif-formaat zijn en het moet gaan om een boosaardig karakter, dat in Plushed-wereld past. Op 29 december zullen de 5 beste karakters op AppventCalendar.com te zien zijn. Iedereen kan stemmen en de winnaar wint vervolgens $200 aan iTunes-tegoed. Het gekozen karakter zal in level 5 van de volgende update verschijnen.

Meer info: AppventCalendar

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2009, 16:33
Categorie Round-up
Onderwerpen activity, populaire apps, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.