Reacties voor: Gazelle blokkeert je smartphone tijdens het fietsen

Gazelle gaat met SafeDrivePod een fiets ontwikkelen die je smartphone blokkeert, zodat je geen gevaarlijke handelingen meer kunt uitvoeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. En de verkoop gaat achteruit…

  2. Origineel geplaatst door Just
    En de verkoop gaat achteruit…

    Tenzij ouders voor hun kinderen een fiets kopen. #Omdenken

  3. Onzin toch. Moet je m koppelen met je fiets en dan kan je je iPhone niet gebruiken. Top

  4. Nobel streven, maar geen enkele 12 jarige heeft een splinternieuwe Gazelle vrees ik…. Ja misschien in ‘t Gooi

    Maar ja goed dat ze in ieder geval iets doen. Heb er ook weleens 1 bijna op de motorkap gehad. En wie is dan schuldig? Precies moi!

  5. @Collin Briek: Kinderen zetten dan vast de bluetooth uit van hun telefoon.

  6. App is nog niet eens verkrijgbaar in de appstore…

  7. Die 30 seconden in geval van ongevallen slaat werkelijk nergens op omdat er een sos knop in de app zit.

    Maar volgens mij komt dit bij iPhones nooit van de grond. Want volgens mij is het niet mogelijk om een app te starten als een Bluetooth geactiveerd wordt.

  8. Vooral zuur als je achterop zit..

  9. Met Siri kun je je berichten laten voorlezen en beantwoorden. Denk dat er meer gewezen moet worden op die mogelijkheid.

    Het is beetje wennen maar doe het nu ook altijd als ik onderweg ben. En dat is superhandig. Weet alleen niet of WhatsApp berichten ook voorgelezen en beantwoord kunnen worden, maar daar kan je in elk geval wel dictatie gebruiken

  10. @KoenvanH: US Store.

  11. Dit is technisch gezien helemaal toch niet mogelijk in iOS? Apple zou het nooit toelaten dat een app heel je telefoon blokkeert via Bluetooth, en dat is maar goed ook.

  12. Dus geen gazelle kopen, kun je ook je gps niet meer vanaf het stuuur gebeuiken

    Laat dit soort zaken toch aan de mensen zelf over

  13. Wat een onzin zeg als je gewoon je mobiel uitzet op de fiets ken je ook niks as je dat zoud willen dus waarom moet je dan persen zon dure fiets daarvoor kopen??

  14. Haha, dit is toch mooi. Je eigen graf graven.. auto en tweewielerfabrikanten die dit door je strot drukken vermijd ik gewoon. En als ik dan moet koppelen om het voertuig te gebruiken, dan bezit ik helemaal geen telefoon, dus moet de fabrikant me volledige toegang geven. Stap 2 is dat ze dan checken of je daadwerkelijk geen tel hebt door je door te lichten, en stap 3 is dan totaalchaos omdat dit privacytechnisch niet mag. Worden mooie jaren aankomende decennia.

  15. En oh. Het blijft pamperen. Het heeft namelijk geen mo*r te maken met veiligheid. De bedoeling is dat ze straks alles over je weten via dit soort half tamme ‘oplossingen’. Zie mijn eerdere verhaal.

  16. Ik zit vaak achterop de fiets bij mij vriend, ik wil wel blijven appen als ik achterop zit.

  17. Batavus verkoopt ook fietsen hoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.