Reacties voor: Foxconn gaat vanaf eind mei 3G iPhone produceren

Volgens Digitimes heeft Foxconn Electronics de opdracht gekregen om vanaf eind mei de productie van een nieuwe generatie iPhone te starten. Ook componentleveranciers moeten vanaf eind mei hun onderdelen aanleveren, in een oplage van 3 miljoen stuks in de eerste maand.
Lees het complete artikel → Foxconn gaat vanaf eind mei 3G iPhone produceren

Reacties: 7 reacties

  1. Hmm interessant! Iemand enig idee hoe lang het dan minimaal zou kunnen duren voordat hij winkelklaar zou kunnen zijn? Ik ben niet echt een Apple kenner, maar misschien is dat af te leiden uit andere oudere berichten waarin ook wordt gezegdt dat de productie binnenkort gaat starten.

  2. zal wel eind juni/begin juli worden. dit past ook wel in het plaatje dat de nieuwe iPhone 9-13 juni aangekondigd wordt.

  3. Het wordt steeds concreter: Waarschijnlijk komt de de nieuwe iPhone uit in juni, en ik ben dan in die tijd op vakantie in Californie!

  4. Vet 😀 de eerste maand 3 miljoen exemplaren! Hopelijk mag ik er daar 1 van ontvangen! 🙂

  5. @Downburstx:
    De eerste producten zullen binnen een maand in een oplage van 3 miljoen exemplaren worden uitgeleverd aan Apple.

  6. ‘Nieuwe iPhone heeft GPS’
    Uitgegeven: 28 april 2008 15:31

    AMSTERDAM – De opvolger van Apples huidige iPhone-model beschikt niet alleen over een snellere internetverbinding, maar ook over GPS-navigatie en ‘haptische feedback’. Dat zijn althans de laatste geruchten over het langverwachte toestel.

    Volgens de technologieroddelsite Engadget wordt het toestel inmiddels in beperkte kring getest. De site beweert dat de telefoon in juni geleverd kan worden, en wordt gemaakt door het Taiwanese Han Hai. Dat bedrijf is ook de producent van de huidige versie van de iPhone.
    Verschillende media melden bovendien dat de telefoon zou beschikken over zogenoemde ‘haptische feedback’. De telefoon zou dan bijvoorbeeld licht vibreren als een ‘toets’ op het aanraakscherm wordt ingedrukt. Daardoor zou typen van teksten op het virtuele toetsenbord gemakkelijker moeten worden.
    (c) NU.nl/Wieland van Dijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.