Reacties voor: Foursquare toont nieuw logo en vernieuwde app

Foursquare introduceert binnen enkele weken een volledig vernieuwde app gericht op persoonlijke ontdekkingen. Ook werd een nieuw logo onthuld dat past bij de nieuwe identiteit.
Lees het complete artikel → Foursquare toont nieuw logo en vernieuwde app
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. 1 ster waardering, dat is er een van mij. Inchecken in foursquare vond ik altijd wel grappig. Nu met swarm niet meer. De lol is er van af en de app is bagger. De punten en mayorships zijn weg.
    Ik ben dus gestopt met inchecken en waarschijnlijk ook helemaal met foursquare. Hopelijk rennen alle gebruikers weg en zien ze hun fout in, maar waarschijnlijk zullen mensen swarm wel gaan gebruiken en overlever ze het.
    Wie weet ga ik over een poos wel weer kijken, maar voor mij heeft dit nu afgedaan.

  2. Swarm is een niet gebruiksvriendelijke batterij etende app.

    Ik ben (beetje) gebruiker af..

  3. Hoe zit t nou eigenlijk met de badges? Foursquare heeft al lange tijd geen nieuwe badges meer uitgebracht en ik check me als een debiel in maar kom met sommige badges niet verder in “levels”. Als dit ook echt klaar is ben ik er ook klaar mee. Vond t echt een toffe app, door op zoek te gaan naar leuke locaties maar die drive is met swarm ook helemaal weg.

  4. Punten en badges zijn voor beginnende gebruikers leuk maar al snel heb je overal ingecheckt en is de lol er vanaf.
    Daarom gaat FSQ oa deze nieuwe richting op.
    Ik ken niemand die fsq meer dan een jaar gebruikt en nog echt wat doet met punten en badges.

  5. Nou…. ik gebruik 4SQ al 5 jaar en had binnen mijn vriendengroep daar nog steeds een aardige strijd om mayorships en zo hoog mogelijk binnen de ranking komen. Ben het met de eerdere posters eens dat de lol er nu af is. Het nieuwe 4SQ zal ik sowieso niet gebruiken en Swarm? Tja… Tenzij er heel snel iets van het 4SQ van het eerste uur terug gebracht wordt, is dat ook over en uit.

  6. Origineel geplaatst door Maupie
    Hoe zit t nou eigenlijk met de badges? Foursquare heeft al lange tijd geen nieuwe badges meer uitgebracht en ik check me als een debiel in maar kom met sommige badges niet verder in “levels”. Als dit ook echt klaar is ben ik er ook klaar mee. Vond t echt een toffe app, door op zoek te gaan naar leuke locaties maar die drive is met swarm ook helemaal weg.

    Badges zijn al een tijdje niet meer te unlocken. Zie deze blogpost van Foursquare.

    Origineel geplaatst door Mike van Hoenselaar (@MikevHoenselaar)Punten en badges zijn voor beginnende gebruikers leuk maar al snel heb je overal ingecheckt en is de lol er vanaf. Daarom gaat FSQ oa deze nieuwe richting op. Ik ken niemand die fsq meer dan een jaar gebruikt en nog echt wat doet met punten en badges.

    Ik gebruik Foursquare al meer dan 5 jaar (vanaf het begin) en gebruik nu zowel Foursquare als Swarm. Het is zeker even wennen, maar zodra de nieuwe Foursquare gelanceerd is moet alles op zijn plaats vallen.

  7. Good riddance. Blij dat ik al een tijdje van die irritante FS terreur in m’n Twitter timeline af ben.
    ‘I just checked in at Buurtsuper ‘t Hoekske’… ‘I just became Mayor at Boekhoudkantoor Willemse’… echt, WHO GIVES A FLYING FUCK?

    Dat je het met wat mensen onderling een soort van grappig vind om één of andere stupide machtstrijdje uit te vechten dat snap ik nog best, maar wat FS zo godvergeten irritant maakt(e) was dat daar iedereen mee lastig gevallen moest worden. Zo ontzettend slaapverwekkend.

    Ik gun iedereen z’n pleziertje maar zelf hoop ik van harte dat zowel FS als Swarm een stille dood sterven.

    /rant <- en ik hild me nog behoorlijk in 😉

  8. Ik snap niet dat zulke bedrijven het nog steeds niet begrijpen. Vernieuwing en eenheid zijn belangrijke aspecten bij mobiele apps, en 4SQ lijkt me hier toch een verkeerde stap te hebben gekozen. Ik wil geen 20 verschillende apps downloaden die allemaal 1 ding kunnen, ik wil 1 app die alles kan. Het lijkt mij dat 4SQ makkelijk het inchecken had kunnen implementeren in de nieuwe 4SQ app. Ik heb 4SQ overigens maar een tijdje gebruikt, aangezien het inchecken en dergelijken altijd hetzelfde was keek ik er snel op uit, oftewel het 2e punt, weinig vernieuwing. Maar dit is mijn mening ^

  9. Ik kan dat al een paar dagen niet meer…. Dus niet vanaf morgen.

  10. Ik heb in het begin nog ff Swarm geprobeerd, maar dat was echt een bagger app. De lol van FSQ was er helemaal vanaf. Ik heb Swarm weggegooid en ben na 4 jaar gestopt met FSQ. FSQ is inmiddels ook verdwenen van mijn iPhone!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.