iculture-vandaag
iCulture Vandaag
tim_cook_ios8_uitleg

iCulture Vandaag: dit was woensdag 23 juli 2014

Vandaag in iCulture Vandaag: de lijst met topapps, iPhone 6 midden september geïntroduceerd, OS X Yosemite eind oktober verwacht, speciale roamingschakelaar voor Europa in iOS 8, betalen in Nederlandse winkels met PayPal en nog veel meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

tim_cook_ios8_uitlegApple lijkt zich op te maken voor een druk najaar. Op een evenement halverwege de maand september zou de iPhone 6 geïntroduceerd gaan worden en in dezelfde maand wordt ook de release van iOS 8 verwacht, die op 4 augustus alweer bij de vijfde beta zal aanbelanden. Een maand later lijken we ons voor nog een evenement te moeten opmaken. Daar wordt de iWatch verwacht, maar zullen we waarschijnlijk ook meer te horen krijgen over nieuwe Macs, 4K-schermen en OS X Yosemite, dat aan het einde van die maand beschikbaar zal komen in navolging op de eerste publieke beta. Die wordt morgen onder de eerste 1 miljoen deelnemers van het speciale beta-programma verspreid.

Nieuws

Apps

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
yahoo-weer-zomertijd

  • De weerapp Yahoo Weer (gratis) kan je nu meermaals per dag een (ochtend, middag, avond) een pushnotificatie sturen met actuele ontwikkelingen. Zie afbeelding.
  • De kenmerkende agenda-apps Fantastical 2 voor iPhone (€4,99) en iPad (€8,99) hebben een grote update gekregen waarin een snoozefunctie is toegevoegd. Ook kun je zoeken naar contactpersonen en locaties en die toevoegen en kan de app je waarschuwen bij aankomende verjaardagen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 17:09
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.