Reacties voor: Foto’s van dunnere iPad Air 2 zonder geluidschakelaar verschenen

Op foto's is een dunnere iPad Air 2 met Touch ID te zien. Bijzonder detail: de gelekte ipad Air 2 heeft geen geluidschakelaar meer.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 21 reacties

  1. Oh jammer, vond die schakelaar altijd wel handig

  2. Lap, ik gebruikte die schakelaar juist wel regelmatig om het geluid uit te zetten.

  3. Ik snap die overweging wel, door de schakelaar eruit te laten kon hij dus nog platter.
    En dan krijg je nu weer de haters: will it bend…jazeker, als je steeds platter en lichter wilt, moet je ook voorzichtiger worden om hem niet te buigen.
    Is ie mooi ? Ja zo’n mooi verfijnd en kwalitatief afgewerkt product moet je ver gaan zoeken bij de andere merken. Of beter gezegd, ga je niet vinden ! Zeker bij de tablets vind ik de andere merken erg plastic en cheap uitzien allemaal.

    Ik mis alleen nog een foto waarop je ziet dat het glas mooi afgerond is, zoals bij de iPhone6.

  4. Ik vindt het knap als ze hem weer dunner maken met betere specs en de zelfde accuduur krijgt. Maar ik ga denk ik toch voor de nieuwe mini of de iPad pro moet je van het worden, met osx of zoiets.

  5. @BC-degraaf: Apple gaat geen iPad met OSX maken, dat kun je vergeten. iOS en OSX groeien nu wel wat meer naar elkaar toe, visueel en qua synchroniatie (handoff e.d.), daar zul je het echter mee moeten doen.

  6. Zal hij ook buigen?

  7. De lightning connector ziet er niet echt afgewerkt uit t.o.v. de huidige iPad Air.
    Zie foto hier
    En die schakelaar … I couldn’t care less 😉

  8. Ja geweldig geen knop om scherm draaien te vergrendelen. Dat vind ik een enorm gemis!!!! geluid uitzetten kan ook wel met paar seconden op volume down. maar scherm vergrendelen oh dat ga ik zeker missen! : (

  9. Origineel geplaatst door klotz
    Ja geweldig geen knop om scherm draaien te vergrendelen. Dat vind ik een enorm gemis!!!! geluid uitzetten kan ook wel met paar seconden op volume down. maar scherm vergrendelen oh dat ga ik zeker missen! : (

    Dat kan tegenwoordig heel snel via control centre!

  10. Waarom heeft een iPad niet van die (lelijke) strepen en een iPhone 6 wel?

  11. Je kunt natuurlijk al tijden op je scherm omhoog vegen en even het geluid uitzetten. Wie weet komt er in een update nog een muteknopje bij voor die dat te ingewikkeld vinden. Soms moet je nou eenmaal kiezen tussen functie en ontwerp. Ik zie hier persoonlijk de logica van die keuze wel.

    Ohh en ik heb het geprobeerd, maar mn oude rekenmachien boog ook. Zelfde formaat als de 6+, dus die discussie is wel afgerond leek me hehehe

  12. @Kotter: Omdat het geen mobiele telefoon is en daardoor met veel minder zaken hoeft te kunnen verbinden.

  13. Mensen het is een gerucht. Dus kan zomaar eens niet waar zijn…..

  14. @Kotter: Deze (inderdaad lelijke) strepen bij de iPhone zijn de antennes (4G/WiFi/etc). Die zijn door de oppervlakte van de iPad niet nodig (subtieler weggewerkt).

  15. is dit de nieuwe iPaper, die je op kan rollen ? Ziet er mooi uit maar die dunne designs hebben echt nadelen, zie de slappe Plus…net foliepapier.

  16. Deze schakelaar werd door veel iPad-gebruikers al niet gebruikt om het volume aan te passen, maar had nog een andere functie: je kon er ook het rotatieslot mee aan- of uitzetten

    Met het bedieningspaneel in iOS is het ook niet echt meer nodig.

  17. Een nieuw onderwerp voor bendgate

  18. @Marciemarc: Ja inderdaad, je kunt nu wachten op de jankverhalen van die me nsen die de iPad in hun broekzak hadden gestopt en dan komt hij er krom weer uit 😀 Kun je nagaan wat dat gaat worden als er inderdaad een grotere iPad komt, dan gaan mensen klagen dat hij niet in de broekzak past en als ze hem opvouwen om hem er toch in te krijgen (Apple was toch bezig met opvouwbare iDevices? Iets met klokken en klepels) dan klagen ze dat hij niet alleen krom er weer uitkomt, maar bovendien dat ze de vouwen er niet meer uit krijgen en het scherm werkt niet meer!

  19. Origineel geplaatst door Marciemarc
    Ik snap die overweging wel, door de schakelaar eruit te laten kon hij dus nog platter.
    En dan krijg je nu weer de haters: will it bend…jazeker, als je steeds platter en lichter wilt, moet je ook voorzichtiger worden om hem niet te buigen.
    Is ie mooi ? Ja zo’n mooi verfijnd en kwalitatief afgewerkt product moet je ver gaan zoeken bij de andere merken. Of beter gezegd, ga je niet vinden ! Zeker bij de tablets vind ik de andere merken erg plastic en cheap uitzien allemaal.
    Ik mis alleen nog een foto waarop je ziet dat het glas mooi afgerond is, zoals bij de iPhone6.

    Niemand vraagt om hem dunner te maken, mensen ragen betere accu duur.

    iPad heeft een goede accu duur hoor, maar als ze hem even dik laten en die accu duur nog meer verbeteren zullen meer mensen tevreden zijn.

    Hopelijk voelt de iPad nog steeds even fijn en stevig na de update, ik vond de nieuwe iphones vergeleken met de oude juist goedkoper aanvoelen wat wel raar is, kan ook aan het design of andere afwerking liggen.

  20. Ik voel een 2e bendgate. Als je hem op je autostoel legt en er op gaat zitten… Buigt hij dan?

  21. De accu van een iPad gaat lang genoeg mee, dus gezeur over dikker en grotere batterij is onnodig. Ook is een iPad lang niet zo aan krachten onderhevig als een iPhone, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij kan buigen. Ook bij de iPhone trouwens. Je hoort er al niks meer over. Storm in een glas water.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.