Reacties voor: Zo hou je toegang tot Fortnite als je ‘Sign in with Apple’ gebruikt

Apple sluit toegang af
Apple gaat de functie 'Sign in with Apple' afsluiten voor Fortnite. Heb je je account gemaakt met 'Sign in with Apple', dan moet je nu actie ondernemen, anders kun je niet meer inloggen en verlies je je voortgang en andere data.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Heeft Apple dit ook bevestigd? Of roept Epic games dit om Apple zwart te maken?
    Als Apple dit wel doet vind ik het wel slecht omdat de spelers hier niks aan kunnen doen.

  2. Dat ze een onderlinge ruzie hebben, tot daar aan toe. Maar hou de gebruikers er buiten.
    Dit heeft in mijn ogen ook een nadelig effect op het gebruik van Sign In With Apple, niemand wil het risico lopen dat zijn account voor een game/dienst gewist wordt omdat de ontwikkelaar een vete heeft met Apple…

  3. Op zichzelf een merkwaardige ontwikkeling. Apple biedt sign in with Apple aan om privacy gegevens niet te hoeven delen met derden. Maar nu blijkt Apple deze “service” te gebruiken voor zijn eigen zakelijke belangen en strijd, en niet in het belang van zijn gebruiker. Dit komt op mij over als een flagrante inmenging in mijn privacy, ik denk dat Apple met zijn sign in service zich moet beperken tot beschermen van mijn privacy. Als Apple vindt dat alle accounts te pas en te onpas ten koste van de gebruikersbelangen gebruikt mogen worden voor de eigen zakelijke belangen kan dat wel eens leiden tot een forse vertrouwensbreuk met hun achterban. Zeker als Apple dit doet zonder een overtuigende uitleg aan de achterban, dat het hier om meer gaat dan hun centjes.

  4. Dit geeft mij de omdraai om geen apple signin meer te gebruiken.
    Erg teleurgesteld in apple dat gebruikers (ookal maak ik geen gebruik van fortnite) zomaar een account kwijt raken.

    Dit kan dus ook met andere apps gebeuren

  5. Wacht nou eerst op antwoord van Apple of dit ook waar is want Epic games roept wel meer de laatste tijd.
    Misschien klopt dit helemaal niet en wil Epic games juist van Apple sign in af omdat ze daar dus geen echt e-mail adres van hebben en is dit weer een poging om Apple zwart te maken.

  6. (Red.) Apple heeft zich bedacht, spelers houden toegang.

  7. Ja maar dit is weer een bericht van Epic games, waar is bewijs dat Apple dit ook echt van plan was?

    Zou als ik Epic was ook zeggen dat Apple zich bedacht heeft als het niet waar was wat ze gister zeiden, anders bleek vandaag dat de accounts niet werden verwijderd door Apple omdat ze dit nooit van plan waren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.