Flowing voor iPhone en iPad

Meditatie- en mindfulness-app Flowing is Apple’s gratis App van de Week

Deze week kiest Apple voor een andere manier van ontspanning. De meditatie- en mindfulness-app Flowing is Apple's App van de Week en download je tot volgende week donderdag helemaal gratis in de App Store.

Deze week heeft Apple geen spelletje uitgekozen, maar wel een andere vorm van ontspanning. Tot volgende week donderdag draagt meditatie- en mindfullness-app Flowing (link) het predikaat App van de Week en is tot die tijd dan ook gratis te downloaden.

Flowing voor iPhone en iPad

Flowing: meditatie en mindfulness

Flowing is een app voor liefhebbers van meditatie en mindfulness. Het heeft als doel om het geluid om je heen af te sluiten en daarmee je focus, productiviteit of slaapkwaliteit te verbeteren. De app combineert rustgevende muziek van componist David Bawiec met 3D natuurgeluiden als watervallen, vogels en rivieren.

Het idee is dat het klinkt alsof je op dat moment zelf in de natuur bent. Dat effect kan nog versterkt worden door het geluid van regen op een tentje na te bootsen of van vogels in bomen om je heen, zoals ook in onderstaande video te zien is.

Naast de muziek en natuurgeluiden heeft de app drie verschillende meditatie-oefeningen ingesproken door de Australische Lua Lisa. De oefeningen zijn bijvoorbeeld bedoeld voor mensen die moeite hebben om in slaap te vallen. Met de ingebouwde timer kun je instellen dat de app na bijvoorbeeld een half uur automatisch stopt. Flowing is geschikt voor zowel iPhone als iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2016, 13:04
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.