Reacties voor: Flitsmeister toont nu meer langzaam rijdend verkeer

Flitsmeister toont voortaan ook traag rijdend verkeer op de iPhone, wat een directe reactie lijkt op de komst van RTL's Routeradar.
Bart Breij -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik snap niet waarom je die verkeerd info in een losse app wilt hebben. In een app als Waze, wat zelfs in de kleinste straatjes aangeeft of er vertraging is (uiteraard ook afhankelijk van gebruikers input), kan er dan ook door je navigatie rekening mee gehouden worden en een omleiding gevonden worden. Flitsmeister is voor flitsers prima (overigens ook in waze) maar voor verkeersinformatie zie ik het nut er niet zo van in.

  2. Blijft een fantastische app…
    Alleen jammer dat er inmiddels een overkill aan informatie op het scherm komt in veel verschillende lettergroottes.

    Komt de leesbaarheid niet echt ten goede, zeker als je bedenkt dat je dit meestal in een (trillende?) carkit hebt hangen.

    …of ik word gewoon oud…

  3. Zijn er genoeg Waze gebruikers om even betrouwbaar mobiele snelheidscontroles te kunnen melden?

  4. @Boldfella: Tot nu toe wel 🙂 Ik gebruik Waze als navigatie op mijn tablet en heb regelmatig Flitsmeister op mijn iPhone open staan. Ik moet zeggen dat er genoeg Wazers rondrijden om e.e.a. goed te melden. En dat zijn niet alleen snelheid controles, maar ook ongelukken en bijv auto’s met pech op de vluchtstrook of gladheid.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.