Skype laat foto’s voortaan opslaan en verwijderen

Skype voor de iPhone kan in versie 5.7 foto's opslaan in je fotoalbum en foto's uit chats verwijderen. Ook synchroniseren groepsfoto's nu.

Er was aanvankelijk veel kritiek op de nieuwe app van Skype voor de iPhone, maar eigenaar Microsoft lijkt alles op alles te zetten om de applicatie beter dan ooit te maken. De ene na de andere update volgt en zo is er ook vandaag een update naar versie 5.7. Die heeft als hoofdmoot dat je foto’s die je ontvangt kunt opslaan, en foto’s die je verstuurt kan verwijderen in een chat.

Skype iPhone iOS 8 appVerder worden gesprekken sneller geladen in Skype. Volgens Skype is de winst vooral groot als je een gesprek direct vanuit een melding in je berichtencentrum opent. Naast ‘algemene verbeteringen’, zijn er nog twee aspecten aan versie 5.7 voor de iPhone die los het noemen waard zijn.

Zo worden profielfoto’s van contactpersonen en groepen nu gesynchroniseerd tussen alle platformen, waarmee Skype vermoedelijk ook doelt op oude versies van Skype op bijvoorbeeld Windows en Android. De laatste toevoeging is de filtermogelijkheid op personen-pagina. Daarmee schakel je tussen al je contacten, Skype-contacten en personen die nu online zijn.

De verbeteringen gelden overigens niet voor de apart te downloaden iPad-versie van Skype. Skype bracht recent nog wel een aparte app voor videoboodschappen uit: Skype Qik. Die heeft de App Store-hitlijsten nog allerminst bestormd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2014, 15:14
Categorie Apps
Onderwerp skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.