Reacties voor: Flitsmeister heeft nu stembediening en waarschuwt voor gladheid

Ook eerste screenshot van CarPlay-versie
Flitsmeister heeft twee handige nieuwe functies gekregen. De belangrijkste toevoeging is de ondersteuning van stembediening, zodat je ook bestemmingen op kan zoeken zonder dat je hoeft te typen. Ook hebben we de eerste beelden van de CarPlay-versie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Maar weet iemand of dit ook op de achtergrond kan gaan werken (zoals Apple music/Spotify ook blijft werken als je de navigatie start bijvoorbeeld)? Ik zou heel graag gewoon navigeren met Apple maps of waze en dan de meldingen van flitsmeister door krijgen. Zo gebruik ik het op mijn telefoon nu ook, het navigeren vind ik nog steeds niet in de buurt komen van de andere navigatie apps namelijk?

    • @Nico: Ja hoor, geen probleem. Ik gebruik het icm met Apple Maps of Waze en ik krijg keurig een notificatie. (visueel en audio)

    • @Nico: Laten we het hopen! Dat het gewoon op de Carplay achtergrond werkt en een melding laat zien en horen (horen wat nu al gebeurd). Dus zonder heel het navigatie / kaarten weergave gebeuren, zoals op de afbeelding.
      Ik gebruik Apple Kaarten naar alle tevredenheid, vaak in samen met Spotify.

    • @Nico: Half, ligt beetje aan de carkit. Zo heb ik alle meldingen via de iPhone luidspreker ingesteld, zodat wanneer ik telefoneer ook alle meldingen van flitsers kan horen. Wanneer ik een podcast luister en er komt een aanwijzing van Flitsmeister (bijvoorbeeld mobiele flitser) wordt de podcast gepauzeerd.

      Maar in mijn vorige Volvo werkte zelfs Siri goed over de carkit. En wisseling tussen Waze incl. stemaanwijzingen met podcasts. Podcast werd zachter afgespeeld, aanwijzing werd verteld, daarna podcast weer harder.

  2. Helaas kan je hem niet in België downloaden bij Apple. Ik rij veel rond in Nederland en het is voor mij een toegevoegde waarde. In mijn Android tijdperk gebruikte ik de app altijd tijdens ritten in NL .

  3. @Nico: ja flitsmeister werkt op achtergrond gewoon door. Ik sluit normaal gesproken mijn phone aan op radio via usb. Daarmee wordt mijn phone van stroom voorzien en speel ik mijn muziek van phone via radio af. Wanneer waze en flitsmeister een melding geeft wordt mijn muziekvolume tijdelijk gedempt. Werkt super

  4. Ik kon vorig jaar al gesproken adres invoeren. Weet niet zeker of dit rechtstreeks via app gaat of via de dicteren functie van phone zelf

  5. Handig! Toch had ik liever eerst Apple CarPlay compatibiliteit gezien..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.