Flitsmeister waarschuwt nu alleen nog voor flitspalen die jouw auto kunnen flitsen

Met de nieuwste versie van Flitsmeister is de signalering van flitspalen verbeterd. Hierdoor krijg je alleen nog meldingen van flitspalen die jouw auto daadwerkelijk kunnen flitsen. Verder zijn er nog enkele andere bugs opgelost.

Flitsmeister heeft een kleine update uitgebracht, maar het is wel eentje waar gebruikers erg blij mee zullen zijn. Met de nieuwste versie van Flitsmeister is het signaleren van flitspalen namelijk sterk verbeterd. Hierdoor krijg je alleen een melding van flitspalen die jouw auto ook daadwerkelijk kunnen zien en bijvoorbeeld niet meer van flitspalen die voor de andere rijrichting gelden.

Flitsmeister in de auto op de iPhone.

Nauwkeurigere signalering van flitspalen in Flitsmeister

Dankzij Flitsmeister (link) word je op de hoogte gehouden van flitspalen en mobiele flitsers, zodat je weet dat je op je snelheid moet blijven letten. Voorheen was het echter zo dat de app voor elke flitspaal in de buurt een signaal gaf. Hierdoor kreeg je dus ook een melding van flitspalen op snelwegen die gericht zijn op de tegenovergestelde rijrichting. Ook bij grote knooppunten, waar wegen onder elkaar door lopen, gaf Flitsmeister nog wel eens een melding voor flitspalen die niet op jouw auto gericht zijn. Vanaf de versie van vandaag is dit verholpen, waardoor je alleen meldingen krijgt van flitspalen die jouw snelheid kunnen vastleggen.

Verder zijn er met deze versie nog enkele bugs opgelost, zoals het ontbreken van de rode bolletjes onderaan het tabblad. Ook is er een aantal crashes gefixt en zijn de maximum snelheden van meerdere wegen bijgewerkt, zodat alle info weer up-to-date is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2016, 14:32
Categorie Apps
Onderwerp flitsmeister

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.