flitsmeister-icoon-groot

Flitsmeister waarschuwt je nu voor vaste flitspalen in Europa

Flitsmeister geeft nu ook waarschuwingen bij vaste Europese flitspalen. Ga je met de auto op wintersportvakantie, dan kan deze nieuwe functie van Flitsmeister een welkome toevoeging zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Flitsmeister is hard op weg om Europa te veroveren. Met de update van vandaag waarschuwt de app je ook voor vaste flitspalen in Europa. Hierdoor is de app ook bruikbaar geworden voor meerdere landen buiten Nederland. Belgische flitspalen waren al langer te vinden in een afzonderlijke app.

Flitsmeister gaat Europa in

Flitsmeister flits nu voor vaste Europese flitspalen.In oktober werd Flitsmeister al uitgebreid naar België, waardoor ook gebruikers daar konden profiteren van alle functies die de app te bieden heeft. Met ingang van de update van vandaag is dat dus nog verder uitgebreid, doordat Flitsmeister ook allerlei vaste flitspalen in landen in Europa herkent. Wel merken de makers op dat dit alleen kan bij landen waar dit toegestaan is. Welke Europese landen er precies bij zitten, hebben de makers niet laten weten.

Om meldingen te krijgen van Europese flitspalen, is wel een pro-account vereist. Flitsmeldingen van vaste Europese flitspalen is voor iedereen gratis, in tegenstelling tot wat er in de app beweerd wordt. Deze flitspalen zijn ook offline beschikbaar.

In de app kun je een abonnement nemen op een pro-account. Deze moet je jaarlijks vernieuwen en kost €2,99. Met een pro-account heb je een advertentievrije app, flitsers-historie van Nederland en reis- en topstatistieken.


Flitsmeister waarschuwt je in Nederland en België bij het naderen van een mobiele flitser, flitspaal en trajectcontrole. Ook geeft de app allerlei verkeersinformatie zoals maximum snelheden en files. Bovendien is er een app voor de Apple Watch waarmee je de verkeersassistent vanaf je pols kunt starten.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 15 december: In tegenstelling tot wat in de app beweerd wordt, zijn meldingen van vaste Europese flitspalen voor iedereen gratis. Dit is nu aangepast.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2015, 19:16
Categorie Apps
Onderwerpen flitsmeister, flitspalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.