Reacties voor: Flitsmeister 9.2 verbetert meldingen voor CarPlay-gebruikers

Flitsmeister heeft versie 9.2 van de app uitgebracht, met onder andere verbeteringen voor CarPlay. Zo krijg je nu de 'Voor jou'-meldingen op het iPhone-scherm tijdens het gebruik van CarPlay.

Reacties: 19 reacties

  1. 👌
    Nice, feedback wordt goed opgepakt door Flitsmeister

  2. @Mook: Waarom werkt het automatische starten niet

  3. Ik wil die kaart alleen helemaal niet zien op carplay, maar gewoon dat scherm met of en zo ja waar flitsers staan op je huidige weg. Navigeren doe je toch beter met Google maps.

  4. Mooie update👍. Weet iemand ook hoe dat het mogelijk is dat de stem zo zacht klinkt. Amper hoorbaar.
    Terwijl deze op automatisch op 100% staat. Zijn er meer gebruikers die er last van hebben?

  5. Het handige aan Carplay is dat je de iPhone aansluit en in de middenconsole legt. Hierdoor minder afleidingen en geen lelijke houders op het dashboard…jammer dat het ze zo tegenzit met alles wat ze willen doen. Ik skip deze versie, totdat de interface wel alleen via Carplay ingezet kan worden. Was overigens ook al niet onder de indruk van de navigatie. Hele rare routes, zelfs thuis om de hoek laat deze je een km omrijden. Er valt nog een hoop te doen voor FM, maar goed daar zien ze dan de uitdaging weer van in. Goed voor mensen die het wel handig vinden, ik laat ‘m even voor wat ie is.

  6. Voorlopig hou ik mijn TomTom nog even binnen handbereik. En daarnaast gebruik nu ook Magic Earth en Google Maps, allebei offline te gebruiken.

  7. Gebruiken alleen nog maar waze sinds het op apple CarPlay kan.
    Blijft in mijn ogen toch beste van allemaal

  8. @Jelmer:

    Precies voor navigatie heb ik Waze

  9. Origineel geplaatst door Jelmer
    Ik wil die kaart alleen helemaal niet zien op carplay, maar gewoon dat scherm met of en zo ja waar flitsers staan op je huidige weg. Navigeren doe je toch beter met Google maps.

    Precies dat!

  10. Hebben ze die blikke computer stem nu ook gewijzigd want dat is niet om aan te horen

  11. Ik gebruik FM als background app voor de flitsers op CarPlay. Als navigatie zeer matig. Rij je op de de A1 en draai je de a28 op, is de melding ”ga bij de kruising rechtsaf”. Daarnaast vreemde routes en aanduidingen. T splitsing wordt grafisch aangegeven als kruising waar je alleen links of rechts kunt. Geen goede rijbaan begeleiding. Kijk eens bij Google maps waar een duidelijke rijbaan begeleiding standaard ingebakken zit. Mijn hoop is nu nog dat TomTom iets moois gaat maken.

  12. Origineel geplaatst door Hans
    Voorlopig hou ik mijn TomTom nog even binnen handbereik. En daarnaast gebruik nu ook Magic Earth en Google Maps, allebei offline te gebruiken.

    Magic Earth gaat niet fijn om met files helaas.

  13. @Robin: Ja had ik ook. Uh, loskoppelen en volume van je iPhone omlaag doen. Koppelen en dan plus knop op je iPhone indrukken. Dat werkte althans bij mij

  14. Om FM meldingen te ontvangen op CarPlay hoeft FM niet open te staan, wel geactiveerd natuurlijk. Daarna gewoon je favo navi app starten op CarPlay en de FM meldingen krijg je alsnog in beeld en geluid

  15. @Nils: Dan Gaan we dat straks even proberen.
    Bedankt voor de tip.

  16. Origineel geplaatst door Jelmer
    Ik wil die kaart alleen helemaal niet zien op carplay, maar gewoon dat scherm met of en zo ja waar flitsers staan op je huidige weg. Navigeren doe je toch beter met Google maps.

    Helemaal mee eens.

  17. Grappig dat Flitsmeister aangeeft dat ze niet willen dat de automobilist wordt afgeleid door zn telefoon. Alleen erg ongeloofwaardig zolang ze tijdens het rijden pop-upadvertenties tonen. #boterophethoofd

  18. Origineel geplaatst door Jelmer
    Ik wil die kaart alleen helemaal niet zien op carplay, maar gewoon dat scherm met of en zo ja waar flitsers staan op je huidige weg. Navigeren doe je toch beter met Google maps.

    Als je je netjes aan de snelheid houdt, zoals het hoort, heb je geen enkele app nodig en rij je lekker relaxed je ritje…

  19. @Toine: Zeg dan gewoon niks :’)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.