Reacties voor: Flipboard krijgt automatisch afspelende videoreclame

Automatisch afspelende video's zitten nu ook in Flipboard, maar ze werken net iets anders dan in Twitter en Facebook. Adverteerders maken er in eerste instantie gebruik van.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Videoreclame op kosten van je eigen data, prachtig! In plaats van eens na te denken over alternative methoden om geld te verzamelen komen ze meteen met een van de meest vervelende aanzetten. Triest, triest, triest.

  2. Ik begrijp heel goed dat er geld verdiend moet worden enzo, en dat gun ik die ontwikkelaars ook. Want Flipboard is sowieso een topapplicatie en ik gebruik het dagelijks.

    Echter, wat je dus vooral NIET moet doen, is gebruikers zodanig lastig vallen met reclame dat ze van de content afgeleid worden. Dat resulteert in een slechte gebruikservaring en dit zal ervoor gaan zorgen dat veel mensen afhaken. Ikzelf in elk geval wel. Als ze zonodig reclame willen, dan doen ze dat beter op een manier dat het de content niet compleet overschaduwt enzo. En tot zover ik weet is het niet eens mogelijk om advertenties af te kopen bij Flipboard, wel? Mocht dat wel een optie worden, dan zou ik dat uiteraard zonder twijfel doen.

  3. Jammer. Hopelijk is Apple news i iOS 9 degelijk.

  4. Wie kijkt reclame voor de lol?
    Het weerhoudt je ervan, om die dingen te doen, die je voor ogen had. Ik kijk er zelden naar en klik het weg, zodra dat mogelijk is.

  5. *verwijdert flipboard*

  6. Adblocker…

  7. Origineel geplaatst door Kalora
    Adblocker…

    ’t Is een app, geen website op je iPhone.

  8. Toch zijn er mogelijkheden.

    Weblock bijvoorbeeld perfect. Buiten de WiFi om kijk je eens bij adfreetime. Kost in totaal wel €2,72 per maand voor thuis en op de telefoon maar alles reclame/banner/pop-up vrij. Geld zeker waard.
    Met als bonus een Netflix locatiekiezer:-)

    Wordt btw niet gesponsord door deze:-)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.