Reacties voor: Flip-iPhone met flitsend Apple-logo uit China

In China is een iPhone-kloon opgedoken, die meer op een combinatie van een MacBook en een iPhone lijkt. De flip-iPhone heeft een redelijk goede camera, maar een veel te groot Apple-logo met knipperende led-jes.
Lees het complete artikel → Flip-iPhone met flitsend Apple-logo uit China
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 27 reacties

  1. Kun je ook copy/pasten? 😉

  2. @Roberto

    hahahahahahah 🙂

  3. Dat hier af en toe aandacht besteed wordt aan producten die al dan niet ‘iPhone killers’ zijn, snap ik.

    Maar waarom serieuze aandacht geven aan slecht jatwerk uit China? Of onderschat ik nou de kwaliteiten van de V126?

  4. Het ua toch op zijn minst grappig wat men probeert in die landen?

  5. Waarom aandacht? Omdat er nog steeds mensen zijn die erin trappen dat ze een echte (nep) iPhone aankopen.
    Een gewaarschuwd persoon is er 2 waard 😉

  6. Het verbaast me keer op keer dat dit daar allemaal zomaar kan. Vreemde mensen daar in China.

  7. Logo zit mooi wel verkeert om als je belt 😛

  8. een toetsenbord en een touchscreen? handig hoor…. het hele idee achter iPhone is juist die lekkere multitouch.
    wie dit koopt moet echt acterlijk zijn

  9. Ik begrijp één ding niet, dit is toch illegaal? Werk je hier dan niet aan mee als je er over schrijft? Ook al is het om mensen te waarschuwen (lijkt wel of we allemaal steeds dommer worden) kan me niet voorstellen dat Apple dit ok vindt (mooi hè die emoji’s)

  10. Nou, ik heb hier een totaal andere mening over.
    Ik vind het stuitend hoe sommige A-merken (Nike, Levi’s bijvoorbeeld) zodanig hun positie uitbuiten dat het ongeveer een weeksalaris kost om iets te kopen wat ooit als tuinmansbroek bedoeld was.
    Terwijl die dingen door een handvol Chinezen in 20 minuten in een tochtige fietsenstalling in elkaar gezet worden.
    Geen wonder dat die Chinzen op een gegeven moment denken “Ho, dat kunnen wij ook, en goedkoper”.
    OK, bij Apple werkt het missschien (nog) niet zo maar de arrogantie en de prijs zijn navenant.
    Prima dus dat ze met een betere camera om de oren geslagen worden en ik wens ze veel succes met het aanvechten van de Chinese iPhone copy-paste (iets wat ze zelf niet eens kunnen maken, haha!!)

  11. Origineel geplaatst door Pjotter
    Logo zit mooi wel verkeert om als je belt 😛

    Dat hadden een aantal laptops van Apple vroeger ook. Nu is je laptop misschien vaker open dan vroeger. Zal wel een reden achter zitten dat het veranderd is.

  12. Ik voel de rechtzaken alweer in de lucht hangen. Die chinezen proberen ook van alles om een graantje van het succes van Apple mee te pikken.

  13. Het zou pas tof zijn als er Chinese bedrijven de marketingtrucs van Apple copy-pasten en zelf een merk uit de grond stampen dat hip is, kwaliteit levert en een hele lifestyle met zich mee brengt….(en producten maakt die misschien iedereen zich kan permitteren). Maar goed, kwestie van tijd denk ik…

  14. Ach, dit is toch meer ter lering en vermaak ? Ik kan me niet serieus voorstellen dat iemand dit zou willen kopen. Uit dezelfde categorie komt deze dan ook.

  15. Waar kan ik die kopen! Wel geinig als werk telefoon 😉

  16. @ Robbert R,

    Altijd goed dat meerdere meningen de ronde doen. Echter vind ik jouw mening erg ongenuanceerd.

    Apple heeft miljoenen uitgegeven om te komen tot waar ze nu zijn. Miljoenen aan marketing om met hun ‘brand’, zoals dat in marketingtermen heet, een bepaald gevoel op te roepen bij klanten en potentiele klanten. Deze copy/paste fabrikanten willen op goedkope wijze meeliften op het succes wat het ‘brand’ Apple op dit moment heeft. Er kleeft een enorm afbreukrisico aan voor Apple want… mensen koppelen de (slechte) ervaring van een goedkoop apparaat met het Apple logo wel aan het merk. Als de ervaring met een dergelijk gekopieerd apparaat slecht is zal men niet snel meer een Apple product kopen.
    Ergo, het is en blijft een legitieme strijd van merken om zichzelf te beschermen tegen dit soort praktijken. Waarom ontwikkeld deze Chineze fabrikant niet lekker zelf een logo? Niet moeilijk om dit te beantwoorden denk je wel?

  17. Wat een fantastisch ding! Er gaat natuurlij niks onder voor het echte werk.Maar als het allemaal toch geen ruk kost en sommige specs zijn zelfs beter, wat wordt er dan gezeurd hier!
    Een stukkie plastic met een appeltje erop….
    Doe mij er 10, moet dit jaar nog 2x voor Sint op een lagere school spelen…..
    Whoei!

  18. De Iphone komt ook uit china, mad in China staat op de achter kant.

  19. Origineel geplaatst door Ichigo
    De Iphone komt ook uit china, mad in China staat op de achter kant.

    Er staat ‘Designed by Apple in California Assembled in China’. Voor sommige mensen toch wel een verschil, zie Made in China
    Het gaat toch echt niet alleen om waar het product gemaakt wordt, vooral wie het ontwerpt. Veel technieken in die fabrieken worden door niet-Chinese bedrijven bedacht. Chinesen zijn goed in kopieren, niet zo goed in bedenken (hoewel ze een kopie soms wel verbeteren).

  20. Ik vind het wel een vet dingetje, als ik in china was en ik zag hem liggen had ik em gekocht als ie simlock vrij was. Waarschijnlijk kost het ook nog geen drol, lachen toch.

  21. Smiley denk je nou serieus dat er mensen zijn die denken dat dit een echte Apple telefoon is?heel de wereld heeft de introductie van de 3G gemerkt en dan zal Apple dit mooie gouden of zilveren ding (ik vind hem niet zo mooi trouwens) introduceren zonder enige vorm van marketing? En dan ook nog eens zonder abonnement en, waarschijnlijk voor weinig aan. Eigen logo ben ik met je eens, misschien een annanas?

  22. Origineel geplaatst door Rob
    Ik vind het wel een vet dingetje, als ik in china was en ik zag hem liggen had ik em gekocht als ie simlock vrij was. Waarschijnlijk kost het ook nog geen drol, lachen toch.

    @Rob
    Het kost idd niks, omgerekend 76 euro

  23. ik heb er meteen een paar besteld! wat een koopje;-)… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … NOT

  24. dit is gewoon een gepimpte ericsson. er staat quickshare op het scherm. erg slecht

  25. Haha, ook wel grappig. Tel het aantal iPhone-klonen op chinagrabber.com 😛

  26. Voor de verzamelaar van Apple look-a-likes products lijkt het me wel leuke gadget voor de collectie. Voor de gebruiker kan deze telefoon misschien handig zijn als bieropener of wegwerp telefoon. Het wordt hoog tijd dat Apple een juridisch kantoortje opzet in China.

  27. Het schrijnt dat de Chinese uitvoering WEL een Adobe flashplayer heeft.. ik ga em halen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.