FIFA Mobile 2018

In FIFA Mobile speel je zelf de worldcup na

WK begint over twee dagen

Baal je dat Nederland niet meedoet aan het WK? Dan kun je in FIFA Mobile toch een beetje meespelen. In FIFA Mobile zit namelijk een speelbare worldcup, waarbij je zelf de baas bent en ook Nederland, Italië en Turkije kunt laten meedoen.

In FIFA 18 kon je al een paar weken het WK 2018 naspelen. Nu kan het ook in FIFA Mobile, de mobiele game die op de iPhone nogal verwarrend veel namen heeft: FIFA Soccer in de VS, FIFA Football in Europa en FIFA-voetbal in Nederland. Vanaf nu tot 1 augustus kies je uit een van de 32 teams die zich gekwalificeerd hebben, waarna je een unieke campagne kunt spelen. De game is gratis te spelen en er zitten ook landen in die zich niet gekwalificeerd hebben. Ook die hebben hun eigen story mode. Hoe het werkt lees je hier. Niet-gekwalificeerde landen die toch speelbaar zijn in de game, zijn Nederland, Turkije, Italië, VS, Ierland, Noord-Ierland, Schotland, Wales, Noorwegen, Tsjechië, Canada, Griekenland, Roemenië, Chili, China en Australië.

Nadat je een land hebt geselecteerd, krijg je je basiselftal, wat bestaat uit dezelfde basiselftal-speleritems voor ieder land. Alle speleritems zijn voor elk land hetzelfde en de items van het basiselftal hebben geen FIFA World Cup-skillboost. Ze hebben een ALG tussen de 70 en 72 en zijn niet-verhandelbaar.

Je kunt je favoriete nationale team aanpassen en alle wedstrijden naspelen. Je verdient daarmee FIFA Mobile rewards en Player Items gedurende het toernooi. Wat ook grappig is, is dat er een koppeling is met het werkelijke toernooi, waarbij je de winnaar kunt voorspellen van de WK-wedstrijden die in Rusland worden gespeeld. Je verdient daarmee punten. Er zit ook een VS Attack-modus in voor een competitie tussen twee spelers. Dit werkt bij de werkelijke en de fantasy-wedstrijden.

Helemaal in de stemming komen voor het WK 2018? Zet het speelschema in je agenda of check hoe je in Nederland, België en op vakantie live het WK 2018 kunt kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2018, 10:14
Categorie Apps
Onderwerp voetbal

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.