Reacties voor: FaceTime loopt vast op sommige iPad 2’s

FaceTime blijkt op de iPad 2 bij sommige gebruikers te bevriezen. Herstellen of herstarten lost het probleem op, maar het treedt later toch weer op.
Lees het complete artikel → FaceTime loopt vast op sommige iPad 2’s

Reacties: 14 reacties

  1. Jup, heb hier ook last van helaas. Tijd voor een FaceTime update!

  2. Ik heb dat ook op m’n iPhone maar het is niet de laatste foto, het is een foto van mij overdag op het werk zonder dat ik de camera gebruik!
    Creepy!!

  3. Bij mij is het een naaktfoto. Zwaar gênant.

  4. En bij mij een foto van mezelf met linkje rechtsonder die begon met sec.ret.apple.com de rest was niet meer te lezen!

  5. Origineel geplaatst door Reimzter
    Bij mij is het een naaktfoto. Zwaar gênant.

    Hahaha, die is leuk! 😛

  6. Ik ga dat hele FaceTime gebeuren toch niet gebruiken, maar wel slordig van Apple!

  7. Al 5x FaceTime gebruikt op de iPad 2, tot nu toe nog geen vastloper gehad. 🙂

  8. Herken dit ook. Echter maar een keer gehad. Kwaliteit FaceTime naar iphone4 en vv is overigens best wel slecht. Erg veel artificacten dus veel compressie.

  9. Kwaliteit van de camera’s op de iPad 2 is echt slecht. Gebruik liever mijn iPhone 4 voor facetime of om te filmen.

  10. dat probleem heb ik al sinds 4.1 op m’n iphone 4.. softwareupdates hebben het tot dusver nog niet verholpen! op 4.0 had ik geen probleem… we zien wel…

  11. Luie pixel, gele vlekken, backlight bleeding, facetime die vastloopt en nog geen jailbreak.. Tot zover nog geen gelukkige aankoop van mn iPad2.

  12. Lap, heb het hier ook, facetime en het is een bevroren beeld van de vorige keer. (updaten naar iOS 4.3.1 verhelpt dit niet) tss, moet je elke keer je iPad 2 herstarten om facetime werkend te hebben, hopelijk komt er snel een update uit voor facetime.

  13. Klopt. Heb ik ook last van. Stilstaand beeld als ik Face Time open.

  14. Goeden avond,

    Ik probeer op mijn nieuwe Ipad 2 met WIFI aan in te loggen bij Factime. Ik krijg een melding terug dat de vik de verbinding moet controleren dit terwijl ik een prima WIFI verbinding heb. Enig idee?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.