Reacties voor: Facebook uploadde per ongeluk adresboeken, werkt aan eigen spraakassistent

Facebook heeft 'per ongeluk' mailcontacten van 1,5 miljoen gebruikers verzameld en geüpload naar eigen servers. Ondertussen is het bedrijf ook bezig om een eigen spraakassistent te ontwikkelen, vergelijkbaar met Siri.

Reacties: 4 reacties

  1. Waarom ben ik niet verbaasd.
    Ben zo blij dat ik geen social media heb maar een sociaal leven.
    Hoe sneller mensen dit in de ban gaan doen hoe eerder we er vanaf zijn.

  2. Het gaat lekker met Facebook 😱. Wordt hoog tijd om het account te verwijderen! Zoveel toegevoegde waarde geeft het toch ook niet meer… maar goed, dan zit je alsnog met instagram en whatsapp wat ook van Facebook is.. 😥

  3. Wil net zeggen: jaja, per ongelijk.
    Geloven ze het echt zelf? Altijd weer lachen met Facebook.

  4. Wie nu nog steeds denkt dat Facebook de oplossing is voor gebrek aan sociale contacten zou alleen om die reden al beschermd moeten worden tegen zichzelf.

    Samen met Twitter, Instagram en al die andere leut helpen ze mee aan de grootste misleiding van de mensheid ooit. Of het nu gaat om “vrienden”, populariteit, reclames, nieuws, een kijk op de wereld. Het vervelende is dat het gedrag van al deze schapen zonder dat ze dat door hebben wel sterk beïnvloed wordt, wat weer leidt tot “publieke opinies” die weinig meer met onafhankelijk nadenken te maken hebben. We zeggen, stemmen of doen alleen nog maar wat onze “SM-” bubbel ons heeft ingefluisterd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.