Reacties voor: Facebook Paginabeheer breidt functies op iOS fors uit

Facebook Paginabeheer voor iOS geeft meer mogelijkheden voor berichten delen, locaties toevoegen, reageren met foto's en tags.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Alleen de naam van je pagina aanpassen als je meer dan 200 likers hebt gaat nog steeds niet.
    De link naar het aanvraagformulier is kapot (bij mij)
    Iemand nieuwe tips?

  2. Pagina aangemaakt en mag je 1x de naam veranderen/aanpassen. Zat een letter L te weinig in. Opnieuw het goede ingegeven en na opslaan staat er weer die letter L te weinig in. Nu mag je niet meer veranderen/aanpassen.
    Of weet iemand hier een oplossing voor?

    (Heb Facebook een mail gestuurd, maar daar komt geen reactie van)

  3. Ik mos een mogelijkheid om bepaalde pagina’s niet in de app te laten zien. Ik krijg iedere week 5 notificaties omdat ik met 5 pagina’s niets meer doe. Terwijl er maar 1 pagina is waarin ik geïnteresseerd bent.

    Iemand die daar al een oplossing voor heeft ontdekt?
    Jonas

  4. Weet iemand waarom het gedeeltelijk in het Engels is?

  5. @Arjan: Page naam met meer dan 200 likes kan alleen gewijzigd worden afhankelijk van de locatie waar je zit. Het is mij gelukt om mijn Page naam te wijzigen met behulp van een Google Chrome extentie dat je via http://www.hola.org kan toevoegen. Wanneer de extentie is geinstalleerd selecteer USA bij “Access site from…” en refresh FB. In de Page instellingen op FB zie je dan wel de optie om de naam aan te passen. Er zijn enkele stappen die je moet doen, en vragen wat je moet beantwoorden. Er gaan wel enkele dagen over heen en dan krijg je een bevestiging per e-mail. Mijn FB naam bestond uit twee woorden. En ik wilde het tweede woord weg hebben, en dat was dus goed gekeurd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.