F1 TV Pro promofoto

Reacties voor: F1 TV Pro is flink duurder geworden: zo omzeil je de prijsverhoging

Dat is schrikken! De prijzen bij F1 TV Pro zijn flink omhoog gegaan. Je betaalt nu €11,50 per maand, terwijl dat voorheen nog €7,99 was. Dat is een prijsverhoging van 43%!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Die gaan net als viaplee onderuit
    Rtl duitsland gaat uitzenden heb schotel dus geen f1 pro meer met deze prijzen

    Reageer op Danny

    • Niet helemaal juist:
      Voor de trouwe RTL-kijker is er nu goed nieuws. In 2024 zijn een aantal races echter weer te zien op de zender. Ze hebben een deal gesloten met Sky Sports en dat heeft gevolgen voor de Formule 1. Zeven races worden uitgezonden op RTL. Dit geldt ook voor alle kwalificatiesessies én de eerste Grand Prix van het seizoen.

      Reageer op Robin

    • Nog los van het Duits commentaar was RTL Duitsland meer een groot reclameblok dat af en toe onderbroken werd voor de F1. Daar wil je als liefhebber toch niet naar kijken, dan betaal ik liever.

      Reageer op Rutger

  2. En nog steeds ondersteunen ze geen 4K anno 2024. Bizar

    Reageer op Harry

  3. Ik heb net even gekeken op mijn account en als ik mijn huidig abonnement wens te verlengen kost het jaarlijks 74,99€. Ik heb nog een abo tem 25/05/24, eens zien wat ze mij dan gaan voorstellen. Ik heb ook nog geen communicatie ontvangen over de prijsverhoging.

    Reageer op Kjell

  4. Ik kreeg een e-mail van F1 dat mijn huidig F1 Pro abonnement voor €64,99 automatisch wordt verlengd, dus geen prijsverhoging zoals in het artikel wordt vermeld voor huidige abonnees.

    Reageer op Gideon

  5. De prijzen in dit artikel kloppen niet. Ik heb nog nooit een abonnement gehad en kan er gewoon eentje op jaarbasis afsluiten voor €74.99

    Reageer op Kurt Wijckmans

  6. Net vandaag de mail over de prijsverhoging gehad. Abo liep tot 24 februari 2024. Verlengen kost 94,99.

    Reageer op WillemT

  7. Deze info klopt niet de prijsverhogjng geldt voor iedereen. Of je nu klant bent of niet.

    Er staat bij je abbo info 64.99 totdat je op verlengen klikt dan staat er 94.99
    Iedereen ontvangt hierover ook een mail.

    Het beste wat je kunt doen is tegen de prijsverhoging in protest gaan via.
    customerservices@f1store.formula1.com.

    Misschien gaan ze hier niet op in, maar hoe meer klachten ze ontvangen hoe hoger de kans dat ze deze absurde verhoging bijstellen

    Reageer op Kees

  8. (Red.) Ook bestaande klanten hebben nu een e-mail ontvangen dat de prijs van F1 TV Pro omhoog gaat.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  9. Net de factuur van Apple ontvangen voor de verlenging: € 64,99.
    Hoe kan het zo verschillend zijn?

    Reageer op Remco

  10. Het ‘omzeilen’ van de nieuwe €11.50 doormiddel van de App Store truc heeft bij mij gewerkt. Alleen is het totaal €98,98 ipv €94,99 die €3,99 ben je kwijt zover ik weet. Maar toch paar tientjes bespaard op deze manier, dus dank👍🏽

    Reageer op Julian

  11. Bijzonder om te zien dat het mensen wel lukt. Ik (en een vriendin van mij) hebben beiden dit artikel gevolgd om een abonnement op F1 TV af te sluiten. De F1 TV Pro Annual, geen van ons kon de live streams kijken. Als we dat probeerden kregen we de melding dat wij een pro abonnement moesten afsluiten. Na heel wat heen en weer gemaild (wat overigens een drama was) kreeg ik de terugkoppeling dat het genoemde abonnement niet ondersteund werd en dat ik een ander abonnement af moest sluiten.

    Reageer op Gany

  12. Prijzen in NL voor F1 veel te hoog..!!

    Ik heb contact gehad met een Duitse oud collega en heb gevraagd om te kijken wat een jaar abo voor F1 daar kost via officiele site. € 2,99 p/mnd & € 26,99 p/jaar en de contracten zijn gelijk aan de NLse versie & app. Zelf ben ik met een VPN Duitsland app gaan kijken via de F1 TV Pro app en dan kost een jaar abo € 34,99 en maand abo € 3,99. Alleen kun je gek fenoeg dan niet Google playstore en PayPall die ano’s betalen. Dus wie daar een oplossing voor heeft, laat het ons weten..

    Reageer op Marcel uit Middelie

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.