Reacties voor: Europees patent verwijst naar NFC in vingerafdruksensor iPhone

Apple heeft een nieuw Europees patent waarin NFC-technologie en een vingerafdrukscanner worden gecombineerd in één telefoononderdeel.
Richard Borgman -

Reacties: 6 reacties

  1. Dat is leuk, dan is deze foto misschien toch waar?

  2. draadloos vergrendelen? Iemand een idee?

  3. Inderdaad, op de HK advertentie stond al dat de homebutton een combi is van NFC en vingerafdruk herkenning.
    Dat gaat dus gebruikt worden voor betaalfuncties!

  4. Of in combinatie met een iPod Chrono (iWatch)

  5. Je vingerafdruk wordt ook opgeslagen. Mocht je begevens op de straat komen dan heb je een hele grote probleem en voor Nederlandse ID klaagde veel mensen al.@Jan:

  6. Origineel geplaatst door Guibb
    Je vingerafdruk wordt ook opgeslagen. Mocht je begevens op de straat komen dan heb je een hele grote probleem en voor Nederlandse ID klaagde veel mensen al.@Jan:

    Als je je iPhone nu verliest, en je hebt geen uitgebreide pincode als bescherming, dan liggen je gegevens ook op straat. Of je hebt natuurlijk zoek mijn iPhone aan staan, en de optie om je iPhone leeg te maken na x-pogingen om er in te komen. Dan kan met de vingerafdruk ook. Als het er inzit, dan is dat in iOS7 ook mogenlijk. Dus ik heb er geen problemen mee.

    OfT: Voor je ID heb je de gegevens ook alleen op de kaart staan. Ik moest weer een nieuwe aanvragen en de vigerafdrukken weer geven, wordt dus niet opgeslagen bij de gemeente of zo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.