Nieuwe foto’s van iPad 5 en iPad mini 2 bevestigen eerdere vermoedens

Nieuwe foto's van behuizingen van de iPad 5 en iPad mini 2 bevestigen eerder gelekte details, zoals een smallere schermrand bij de iPad 5. De nieuwe iPads worden in oktober verwacht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple-ipad-mini-handDe afgelopen tijd lekken er regelmatig foto’s uit van iPads met een nieuw uiterlijk. De video van afgelopen donderdag gaf bijvoorbeeld een erg goede indruk van de behuizing van de iPad mini 2. Nu zijn er via Sonny Dickson opnieuw onderdelen op foto verschenen. Op de foto van de iPad 5 is een smallere schermrand te zien maar er is geen plastic strip voor de antennes. De foto van de iPad mini komt ook overeen met de video van afgelopen week, maar tegelijk is er ook niet zoveel veranderd ten opzichte van het eerdere model.

De verwachting is dat Apple op het persevenement van morgen (10 september) geen nieuwe iPads gaat aankondigen. De nadruk zal liggen op nieuwe telefoons: de iPhone 5S als het nieuwe topmodel en de iPhone 5C als instapmodel voor mensen die een kleiner budget hebben of voor het eerst een smartphone gaan kopen. De nieuwe iPads worden pas in de loop van september of oktober verwacht, nog net op tijd voor het feestdagenseizoen.

Hieronder zie je een behuizing van de iPad 5:
Apple-iPad-5-behuizing

En dit zou de iPad mini 2 moeten voorstellen:
Apple-iPad-mini-2-behuizing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 23:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad air, ipad mini 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.