Reacties voor: Europees Parlement wil roamingkosten vanaf 2015 afschaffen

Een meerderheid van het Europees Parlement wil op zijn laatst in 2015 roamingkosten binnen de Europese Unie helemaal afschaffen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Zal het dan eindelijk gebeuren?

  2. Eindelijk. Zie er nu al naar uit!

  3. En de abonnementskosten gaan flink omhoog 😉

  4. Zullen we dan ook een buitenlandse abo af kunnen sluiten die we dan in nl kunnen gebruiken? Dan ga je pas echt concurrentie krijgen.

  5. Reken jezelf alvast maar niet rijk, ze zullen heus wel ergens anders hun geld vandaan halen

  6. Dit is een goede ontwikkeling voor de consument, wij dus. Maar ik hoop inderdaad dat de providers niet ergens anders een koe vinden om flink uit te melken, maw. dat ze op een andere manier proberen om ons van ons geld afhandig te maken ipv. door innovatie hun eigen kosten omlaag te brengen.

  7. Dan is het zaak nu al de vliegbewegingen/mailverkeer van de directies euro-telco’s nauwkeurig beginnen te volgen, want uiteraard spreken ze af voor een golftoernooi in Kuala Lumpur, om elkaar …… ehhh ….. bij te praten. Case in point: Philips, Samsung et al afspraken LCD-screens. Of zouden alle directies ook Whazzap gebruiken?….

  8. zou een mooie ontwikkeling zijn….abbo in bv Belgie halen….. als ze nu ook die belachelijke tarieven voor bellen naar t buitenland gelijk meenemen……..
    zodat je ook niet meer zo belachelijk veel betaald als je op vakantie elkaar bent kwijtgeraakt en ff belt waar iedereen is….. tarieven per minuut…..dat soort dingen….
    ik hou hoop!

  9. Je kan geen abo in België halen, je hebt alsnog een Belgisch postadres nodig en waarschijnlijk ook een Belgische bankrekening.

  10. @ Bubbly: Als Bulgaren het hier al kunnen dan kunnen wij dat vast in Belgie ook wel regelen

  11. @alex: Bulgaren hebben hier dan ook een postadres in het land. Nederlanders in Nederland hebben hoogstwaarschijnlijk geen postadres in België.

  12. Dat zou heel mooi zijn, een goede stap naar dezelfde prijzen in Europa en eindelijk een halt aan de schandalig hoge prijzen van Nederlandse providers.

  13. In de USA of in Japan kun je ook met 1 abo het hele gebied door. Vergelijk landen Europa met de staten in de USA en je ziet meteen hoe belachelijk de huidige verdeling in Europa is. Waarom kan ik mijn abo alleen in de paar vierkante kilometers die Nederland heeft gebruiken (tegen normaal tarief). Een uitstekende ontwikkeling dus dat het nu gelijk getrokken gaat worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.