Eggggg The Platform Puker is Apple's gratis App van de Week

K(n)otsgek spel Eggggg is Apple’s gratis App van de Week

In dit bizarre en knotsgekke spel haal je het einde van het level niet door te springen, maar door te kotsen. Eggggg - The Platform Puker is Apple's gratis App van de Week en download je deze en komende week gratis in de App Store.

Eggggg The Platform Puker is Apple's gratis App van de WeekEen actiespel voor iPhone, iPad en Apple TV waarin alles draait om kots. Het klinkt smeriger dan het is en is zelfs behoorlijk uitdagend en vernieuwend. Het unieke spelletje Eggggg – The Platform Puker (met vijf g’s inderdaad) is door Apple uitgeroepen tot App van de Week en download je daarom deze en komende week geheel gratis in de App Store.

In Eggggg haal je kotsend de finish

Nou denk je misschien: waarom kots? De hoofdpersoon in het spel is Gilbert en hij is extreem allergisch voor, je raadt het al, eieren. Laat het hele spel dáár nu juist vol mee zitten. Zodra Gilbert in aanraking komt met eieren begint hij te kotsen. Het idee is dan ook dat je niet door te springen maar door te kotsen het einde van een level haalt. De kunst zit ‘m dan in het goed richten van je braakstraal. Alleen met deze superkrachten kan Gilbert de wereld redden van boze cyborg-kippen. Die eieren moeten immers toch ergens vandaan komen.

Apple TV en iMessage stickerpakket
Het bizarre spel telt 21 verschillende knotsgekke levels vol kotsplezier. Het spel is in de eerste plaats ontwikkeld voor iPhone en iPad en eenvoudig te bedienen met twee vingers, maar er is ook een Apple TV-app. En als je nog niet genoeg van Gilbert kan krijgen, kun je je uitleven met het aparte stickerpakket voor iMessage.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2017, 11:36
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.