Reacties voor: Eerste uitpakvideo van Apple TV 4 nu al op YouTube

De eerste unboxing-video van de Apple TV 4e generatie staat nu al online. De uitpakvideo laat zien wat er zoal in de doos zit en hoe bijvoorbeeld de remote werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Ik ga hem zeker halen! Ben er van overtuigd, alleen nu nog afwachten hoeveel die in Nederland gaat kosten. Ik denk dat de Apple TV hetzelfde gaat kosten als in Amerika.

  2. Dacht dat de Sire remote helemaal zwart ging zijn. Op de website van apple staat er ook een afbeelding van een wii-achtig bandje om de remote rond je pols te doen. Ben benieuwd wat dat zou kosten….

  3. Origineel geplaatst door Mike
    Ik ga hem zeker halen! Ben er van overtuigd, alleen nu nog afwachten hoeveel die in Nederland gaat kosten. Ik denk dat de Apple TV hetzelfde gaat kosten als in Amerika.

    Dat is maar de vraag. In Nederland zijn Apple producten altijd duurder. $149 is zonder belasting en nog niet omgerekend naar euro’s. Ik gok 179 euro voor goedkoopste versie, 229 voor duurdere versie.

  4. Bestaat er geen App van Apple zelf om de Apple tv te bedienen? Afstandsbediening is leuk maar daar ben je beperkt in de knoppen die er op staan.

  5. @PimPam: De Remote app van Apple

  6. @PimPam: Download de Remote app uit de App Store. Werkt momenteel al op alle Apple TV’s. Dit werkt via WiFi en je moet thuisdeling aan hebben staan. Neem aan dat deze app ook werkt met de Apple TV 4.

  7. Wat een vreselijk Druk nerveus manneke. Weinig spannend filmpje. Eerst zien spelen.

  8. Een USB-C poort? Waarom dan een ‘normale’ usb/Lightning kabel erbij leveren? En waar dient deze poort voor?

  9. @Ernst: Wat dacht je van het opladen van je TV Remote?
    usb c aan achterkant zal in eerste instantie een analyse poort zijn die nog niet voor het normale volk open zal staan.

  10. @Biggy: staat wel altijd open. Je zal ergens een poort moeten hebben om te herstellen via (waarschijnlijk) iTunes als de boel vast loopt.

  11. Wel een kabel geen lader. Kan ik hem dan wel aan de lader van m’n iPad of iPhone hangen. Vast wel. 😃

  12. Dat zijn YouTube hitters die het gewoon opgestuurd krijgen van Apple net als met de rosé en goude Apple watches😉

  13. Of een developer. Die konden er al eentje krijgen…

  14. @Biggy: Dan zou ik als Apple zijnde een kabel USB-c/Lighting meeleveren. Kan je de remote direct aan de Apple TV hangen om te laden.

  15. Origineel geplaatst door Ernst
    @Biggy Dan zou ik als Apple zijnde een kabel USB-c/Lighting meeleveren. Kan je de remote direct aan de Apple TV hangen om te laden.

    Dacht ik ook, nu moet je nog adapter halen ed. Met usb C kon je remote gewoon naast de Apple TV laten liggen. En konden de macbook users deze gebruiken om de iPhone met mac te syncen optioneel. Toch weer een gemiste kans….

  16. @Mich: Helemaal geen gemiste kans van Apple, juist weer een goede kans om een kabeltje te verkopen! (Zou ik dan wel van een third party merk doen, hebben ze er alsnog niks aan, hahaha)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.