Reacties voor: Eerste lichting nieuwe iPad uitverkocht in Duitse online Apple Store

De eerste voorraden bij de Duitse online Apple Store van de nieuwe iPad zijn inmiddels uitverkocht. Online klanten zullen een week langer moeten wachten, als ze een nieuwe iPad in handen willen krijgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Iemand ervaring met de ipad in duitsland halen op release dag bij bijvoorbeeld een mediamarkt in Aachen?
    Dit weekend gaat mijn ipad 2 al weg, dus volgens Apple’s release plan zit ik 2 weken zonder iPad. Heb ik natuurlijk geen zin in ;).

  2. Heeft ook elke duitse media markt een apple hokje dan?
    Ik hoop dat het net zoals in america “first come first serve” zal zijn…

    Origineel geplaatst door LorenzoIemand ervaring met de ipad in duitsland halen op release dag bij bijvoorbeeld een mediamarkt in Aachen?
    Dit weekend gaat mijn ipad 2 al weg, dus volgens Apple’s release plan zit ik 2 weken zonder iPad. Heb ik natuurlijk geen zin in .

  3. Toen ik eind van de middag keek zag ik dat de levertijd van de ongegraveerde iPad inderdaad op de 22e stond. Echter, een gratis gegraveerde iPad werd al op de 19e verzonden.

  4. Amerika zal gewoonlijk bizarre wachttijden krijgen, en naar de stores gaan is ook een hele opgave om er 1 te bemachtigen. Dikke rijen of uitverkocht is het meestal. Ik heb dit al meegemaakt met mijn ipad en ipad2.

  5. Ik dacht altijd dat Apple zijn producten via China verscheepte (Online Apple Store).
    Als de iPad straks in Nederland te bestellen is via de online store krijg je deze dan op de dag van release op de deurmat?

  6. Ik dacht altijd dat Apple zijn producten via China verscheepte (Online Apple Store).
    Als de iPad straks in Nederland te bestellen is via de online store krijg je deze dan op de dag van release op de deurmat?

  7. Mijn iPad staat netjes te wachten op verzending. Ik moet de week van de 18e tot de 23e toch in de VS zijn. Gaat ‘ie gelijk mee. Gisterochtend gelijk besteld. Als ik nu kijk kun je in de VS store nog alle types bestellen en op de 16e geleverd krijgen.

  8. uitverkocht, wachtlijsten, etc. altijd het zelfde probleem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.