Eerste lichting nieuwe iPad uitverkocht in Duitse online Apple Store

De eerste voorraden bij de Duitse online Apple Store van de nieuwe iPad zijn inmiddels uitverkocht. Online klanten zullen een week langer moeten wachten, als ze een nieuwe iPad in handen willen krijgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nieuwe iPad duitsland

Sinds gisteravond is het mogelijk om de iPad alvast te bestellen in landen waar hij op 16 maart zal uitkomen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Daar begint de iPad langzaam maar zeker uitverkocht te raken: je zult nu al een week langer op een Duitse iPad moeten wachten.


Duitsers die de nieuwe iPad proberen te bestellen via de online Apple Store, moeten wachten tot 22 maart totdat deze geleverd wordt. Normaal gesproken zou de iPad op de dag van verschijning in Duitsland, 16 maart, op de deurmat verschijnen. In Engeland beginnen de eerste voorraden ook bijna op te raken: daar moet je een week langer wachten op een iPad met 64 GB aan opslagruimte.

De iPad werd gisteravond pas door Apple aangekondigd. Het is daarom opmerkelijk dat eerste lichting van iPads in Duitsland nu alweer is uitverkocht. We weten echter niet hoeveel iPads er in de eerste lichting beschikbaar waren gesteld door Apple.

Omdat Apple-producten vaak eerder in Duitsland in de winkels liggen dan in Nederland, reizen veel Nederlanders vaak naar onze oosterburen om op de eerste dag een nieuwe iPad of iPhone te kopen. De Apple Store in Oberhausen is hier een populaire bestemming voor. Het is nog niet duidelijk of de uitverkochte voorraden in de online Apple Store effect hebben op de lichting die in de winkel geleverd zal worden.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:23
Onderwerp
Categorie
iDevices

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.