iPhone 15 eerste indruk

Reacties voor: Eerste indruk: iPhone 15 (Pro), lichter in twee opzichten

In deze eerste indruk van de iPhone 15 Pro (en een klein beetje iPhone 15) lees je wat onze ervaringen zijn met de nieuwe toestellen van 2023. We vertellen onze eerste indrukken bij het uitpakken. Wat valt ons op? Wat is handig en hoe liggen de toestellen in de hand? Je leest het in onze eerste indruk!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Zelf heb ik een iPhone 12 Pro, inmiddels met iOS 7. Ik vraag me serieus af of het zinvol is om te upgraden. De camera is prima, ongetwijfeld nu beter, maar voor privégebruik meer dan voldoende. Wat betreft de interne chip, ik hoef nu op geen enkele app te wachten en het uiterlijk… tja, daar ga je geen bijna anderhalf duizend euro aan uitgeven. Raden jullie dan nog steeds een upgrade aan? Als de geruchten rondom een iPhone ultra waar zijn, dan is dat waarschijnlijk wel het wachten waard.

  2. Ik kan me de vraag van Joep wel voorstellen.
    Ik heb een iPhone 11 Pro Max en stel mezelf ook zo’n soort vraag.

    De 11 Pro Max is naar mijn idee nog heel snel, heeft een goed leesbaar scherm en de gemaakte foto’s vind ik er prima uitzien. Alles werkt maar ik moet eigenlijk er om gaan investeren wil ik hem houden. De batterij wordt nl. slecht. Tot overmaat van ramp heeft het scherm vorige maand drie diagonale barsten gekregen omdat hij tijdens een fietstocht uit de houder van het stuur gesprongen door het gehobbel op ongelijke bestrating. Kost me globaal ruim €200,- Dan lijkt de keus makkelijker en ga je voor nieuw, maar omdat de 11 Pro Max buiten die reparatiekosten gewoon ook nog steeds goed en snel is, Deze vraag houdt me bezig en daarom twijfel ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.